Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kövessem az álmaimat vagy...

Kövessem az álmaimat vagy fontosabb a pénz?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok.

Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Kicsi korom óta az az álmom hogy rendőr legyek.érettségi után.kisebb nagyobb dolgok miatt ez nem jött össze.

Most viszont 2 lehetőégem van.

Elmegyek külföldre dolgozni,egyedül és akkor lesz pénzem bla bal vagy maradok itthon és rendőr leszek,ami az álmom?

Te mit tennétek?

2013. máj. 24. 10:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Rendőrként,nem hiszem hogy milliomos lennék.de mellette lenne rengete szabadidőm.

És mivel a családom régóta méhészkedik,gondoltam arra is h abba beszállnék ...

:)

köszi h ennyien írtatok,meg is lepődtem :)

2013. máj. 24. 11:11
 12/15 anonim válasza:

Szia!

én követném az álmaimat.

én is szerettem volna ki jönni külföldre tesómhoz,mert itt jobb az élet...

Szerettem volna egészségügyben dolgozni,vagy turisztika,esetleg közgaz.

Ebből a turisztika sikerült,itt külföldön:) két légy 1 csapásra. követném az álmaimat a helyedben,és ha nem tetszik utána kimehetsz még külföldre :) sok sikert!

2013. máj. 24. 11:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Utolsó,köszi a válaszod.

Azt elárulnád hány éves vagy? :)

2013. máj. 24. 11:50
 14/15 anonim ***** válasza:

A méhészkedés okosság. Gyönyörű is, és azért ha jól csinálod, lehet biztosnak tekinteni. Csatlakozom az álmok valóra váltásával kapcsolatban az előttem szólókhoz, de hadd egészítsem ki így a méhészet kapcsán annyival, hogy semmi gond azzal se, ha kényszerpályán vagy kénytelen boldogulni, amennyiben hajlandó vagy boldognak lenni úgy is. Nyilván nem ez az első, amit bárki ajánlana (ha van egy csöpp esze), de mindenképpen jó a B, C, D, stb. terveket is szeretni. Van egy jó hírem: tévhit, hogy alkati kérdés lenne, vagy hogy nagyon magadba kellene szállnod, hogy képes legyél szeretni pl. a kemény fizikai munkát, vagy a hányadék intrikus irodai közeget. Igazából egyetlen döntés, amihez aztán ragaszkodsz: megkeresed és megtalálod a boldogságodat a kis kitérőben, az álmod ettől nem tört össze.

Nyilván tisztában voltál mindezzel, csak tudod, olyan jó erősíteni egymást... :)

2013. máj. 24. 12:57
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.

Mivel h van tervem nem kell kényszer pályát választanom.

Igen,nagyon jó egymás erősítése!

S mint már írtam most nagyon meglepett az emberek bíztatása,kedvessége :)

2013. máj. 24. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!