Kövessem az álmaimat vagy fontosabb a pénz?
21 éves lány vagyok.
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
Kicsi korom óta az az álmom hogy rendőr legyek.érettségi után.kisebb nagyobb dolgok miatt ez nem jött össze.
Most viszont 2 lehetőégem van.
Elmegyek külföldre dolgozni,egyedül és akkor lesz pénzem bla bal vagy maradok itthon és rendőr leszek,ami az álmom?
Te mit tennétek?
Köszönöm a válaszokat!
Én is inkább affelé hajlok,csak sajnos a pénz nagy úr manapság :/
Egyértelműen az "álom".
Más kérdés, hogy tartok attól, hogy a földig rombolódik benned, mikor szembesülsz bizonyos dolgokkal a szervezeten belül, kívánom, hogy ne történjen meg, és megtaláld a számításodat!
Antimod,nagyjából van rálátásom a dolgokra,nagyjából.és köszönöm :)
nagyon köszönöm a válaszaitokat!!!
Egyik munka sem biztos sajnos soha, szóval az álmomat követném.
Mikor kicsi voltam, minden álmom volt, hogy jogász - ügyvéd - legyek. Akkor az ügyvédek piszok jól is kerestek.
Jelenleg ügyvédjelölt vagyok, két évet teljesen ingyen kellett dolgoznom, most épp, hogy minimálbért kapok...
Megvalósítottam az álmomat, ami jó.
Azt hittük, ez jól fog keresni, de ez a része piszokul nem jött be.
Ha még az álmom se ez lett volna, most tényleg gyűlölném az egészet...
Ergo: van, amit nem tudsz előre tervezni. Ilyen az, hogy mennyire lesz keresett egy szakma X év múlva.
Azt viszont tudod, hogy mit szeretnél, úgyhogy szerintem butaság lenne a bizonytalan felé menni inkább, azon a címen, hogy VALÓSZÍNŰLEG az jobban keres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!