Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hétvégi csapatépítőre mennél?

Hétvégi csapatépítőre mennél?

Figyelt kérdés
ápr. 17. 17:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
El se várhatnának ilyet alapból. Szerintem még törvénybe is ütközik ahol alapbol nincs hétvégi munkanap hanem H-P.
ápr. 17. 17:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ápr. 17. 17:42
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Ha csak ilyen pár órás program a városban, billiárd vagy ilyesmi, akkor simán. Ottalvós bulira vidékre nem hiszem.
ápr. 17. 18:15
 4/12 Sanyi2025 ***** válasza:
90%
Ha nagyon szeretem a kollégákat, akkor szívesen. A mostaniakkal sincs semmi bajom, de velük nem mennék.
ápr. 17. 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon különleges kollégáknak kellene ahhoz lennie.. általában hétköznap, munkaidőben szívesebben megy az ember..
ápr. 17. 19:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha remek társaságról lenne szó, akkor igen, akkor pedig még inkább, ha számomra szimpatikus programok lennének.
ápr. 17. 20:04
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Még munkaidőben sem, sehol nem szerepel a munkaköri leírásomban, hogy kötelezhető vagyok közös bebaszcsizásra meg idióta sorversenyekre.
ápr. 18. 05:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok olyan kérdés van, amiből arra következtetek, hogy a többség nem szereti ezeket a programokat. Innentől kezdve hülyeség is csapatépítőnek nevezni, hiszen egy kényszerprogram biztos hogy nem építő jellegű. Én vállalkozó vagyok, nincs csapatépítő programom, de csak azokkal mennék közös programokra, akikkel szeretek lenni. Lehet ez hétközben is, meg hétvégén is. Ráadásul egy csomó olyan ember van akikkel X programra szívesen megyek, de Y-ra nem.
ápr. 18. 08:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Program és kollégafüggő. A jelenlegi munkahelyemen a csapatépítő az egyenlő a mértéktelen ivással egy vacsora mellett, semmi más eseménnyel, ezért inkább kihagyom. Ráadásul van olyan kolléga, akivel nem túl jó a kapcsolat, őt meg végképp nem akarom látni a szabadidőmben.

Ha a résztvevők között nincs olyan, akivel nagyon rosszban vagyok, és jók a programok, akkor szívesen megyek.

ápr. 19. 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe nem jutna
ápr. 21. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!