Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy viselnétek tul azt,hogy...

Hogy viselnétek tul azt,hogy egy neked tetszo, masik muszakban dolgozo lany atjon a ti muszakotokba es egyutt kell dolgoznotok?

Figyelt kérdés

Regota nagyon tetszik, egyszer volt alkalmam egy hetet naluk lenni akkor beprobalkoztam (semmi komoly, csak beszelgetes kezdemenyezes volt) de o elegge passziv volt. Nem kerdezett vissza,nem eroltette a beszlegetes tovabbvitelet. Atjon hozzank ket het mulva, de kicsit felek tole ugymond.

Még mindig tetszik, muszakvaltaskor alaposan megnezem magamnak, persze ezt nem latja :)

De ha ott lesz velem majdnem egesz nap,akkor elkap az "agybaj" es a kesztetes,hogy odamenjek hozza, de tudom hogy nem erdemes. De sajnos nem birok magamon uralkodni🤣

Szerintem a regen torteno "elutasitas" , ami miatt kialakult nalam ez az ugymond félelem, pedit tisztaba vagyok vele ,hogy nem fog velem kontaktálódni, o is ki akarja birni azt az egy hetet,amig nalunk lesz.

ápr. 12. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Gusztustalan vagy kérdező!

Az hogy 30 felett nem volt senkije/válogatós az nem a te dolgod! Azt csinál amit akar, a magánügye!

Undorító vagy hogy ilyen véleménnyel vagy róla de azért a seggét bámulod meg azért megdugnád!

Ritka szánalmas nyomorult lehetsz! Remélem egyszer észreveszi hogy nyálcsorgatva bámulod és felnyom a főnökeinél aztán mehetsz a francba!

ápr. 12. 12:55
 12/18 A kérdező kommentje:

Bevallom, kicsit elragadott a HÉV :)

Csak sajnos kulsore annyira bejon, es zavar hogy egesz heten ott lesz a kozelemben, de nem lesz koztunk semmi, nekem ez nagyon feszelyezett légkort fog eredmenyezni majd, a kiehezettsegem meg mar atvette a jozan itelo kepessegemet 😅

ápr. 12. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Remélem kamu ez az egész baromság és ilyen elmebajos nem létezik... de ha mégis, keress egy orvost!
ápr. 12. 22:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Neked/Nektek nem volt sose ilyen,hogy valaki tetszett nektek, de nem volt kolcsonos, es feszelyezve ereztetek magatokat zavart,hogy egy legterben kellett tovabbra is lennetek az illetovel?
ápr. 13. 06:15
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Hát nem lihegtem utána mint egy eszelős és nem zaklattam vagy bámultam mint egy perverz. De olyan pl nem volt hogy csak azért csorgattam volna a nyálam valaki után mert, amúgy egy idiótának tartom ahogy te is a lányt, de azért megakarnám dugni... Tudod én ember vagyok és nem egy állat ami kanos... Neked is illene felfogni és tisztletben tartani hogy nem kellesz neki!
ápr. 13. 09:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#Még mindig tetszik, muszakvaltaskor alaposan megnezem magamnak, persze ezt nem latja :)#

De látja! Így folytatod, hamarosan kirúgatod magad!

ápr. 14. 10:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem értesz a szóból, talán a főnök szavaból értesz.

Savanyú uborka

ápr. 14. 20:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
"a kiehezettsegem meg mar atvette a jozan itelo kepessegemet" bocs de akkor kezeltesd magad? Így az állatok működnek, hogy hú érzek egy tüzelő szukát és ugrom át a 3 méteres kerítést. Ember vagy b..ki, viselkedj már úgy. Verd ki vagy nem tudom, de ez beteg.
ápr. 16. 17:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!