Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy viselnétek tul azt,hogy...

Hogy viselnétek tul azt,hogy egy neked tetszo, masik muszakban dolgozo lany atjon a ti muszakotokba es egyutt kell dolgoznotok?

Figyelt kérdés

Regota nagyon tetszik, egyszer volt alkalmam egy hetet naluk lenni akkor beprobalkoztam (semmi komoly, csak beszelgetes kezdemenyezes volt) de o elegge passziv volt. Nem kerdezett vissza,nem eroltette a beszlegetes tovabbvitelet. Atjon hozzank ket het mulva, de kicsit felek tole ugymond.

Még mindig tetszik, muszakvaltaskor alaposan megnezem magamnak, persze ezt nem latja :)

De ha ott lesz velem majdnem egesz nap,akkor elkap az "agybaj" es a kesztetes,hogy odamenjek hozza, de tudom hogy nem erdemes. De sajnos nem birok magamon uralkodni🤣

Szerintem a regen torteno "elutasitas" , ami miatt kialakult nalam ez az ugymond félelem, pedit tisztaba vagyok vele ,hogy nem fog velem kontaktálódni, o is ki akarja birni azt az egy hetet,amig nalunk lesz.

ápr. 12. 11:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Mit jelent az, hogy túlviselni?
ápr. 12. 11:14
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

"De sajnos nem birok magamon uralkodni🤣"

Akkor nőj fel. Tanulj meg uralkodni magadon, és lépj túl az elutasításon. Munkahelyen vagy, kolléga, viselkedj vele úgy.

ápr. 12. 11:14
 3/18 A kérdező kommentje:

Hogy élnétek túl?... lehet jobban hangzik 😁

Tudom,hogy semmi eselyem nala, de annyira tetszik, hogy ha a mi muszakunkban lesz, nem birok uralkodni azon,hogy ne menjek oda hozza jopofizni, "nőzni", pedig varhatoan ugyanugy szukszavu lesz es ugymond savanyu uborka. Mert o sajnos ilyen alapbol

ápr. 12. 11:18
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Akkor jó eséllyel ki leszel rúgva, munka alatt jópofásdit játszani nem jó ötlet, a fönökség garantáltan nem fogja eltürni, föleg, ha a lány még szól is, hogy zaklatod
ápr. 12. 11:24
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

Tudod hogy ha nem hagyod békén akkor az munkahelyi zaklatás? Ha olyan a csaj és jelent a főnökségnek, megütheted a bokád...

Egyébként meg az ilyen pasiktól menekülnek a nők... akik nem veszik a lapot csak nyomulnak tovább. Vedd már észre magad és hagyd békén. Szerintem nyilvánvaló hogy nem akar tőled semmit! Ha tovább erőlteted, azzal neki is csak kellemetlenséget okozol!

ápr. 12. 11:27
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy meg nem "nőzni" jársz oda hanem dolgozni!

"ugymond savanyu uborka" ha meg így beszélsz róla, szerintem nem tetszik neked annyira csak kangörcsöd van! Ez visszataszító!

"Hogy élnétek túl?" Egy normális felnőtt ember túl tudja élni, benned már nem vagyok ilyen biztos... NŐLJÉL FEL!!!!!

ápr. 12. 11:30
 7/18 A kérdező kommentje:
6os: az az igazsag, hogy a kangorcs dolog ami valos, baratnonek nem tudnam elkepzelni, csak a "kiéhezettseg" visz engem ebbe az agybajba. Nehez lesz ugymond nem tudomast szerezni rola, hogy ne nezzek oda stb, nem lesz konnyu
ápr. 12. 12:05
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

Nah ez a k.rva nagy gáz kérdező... ne viselkedj már állatként! A csaj xarik rád, hiába nem bírsz magaddal! Mégis mit képzelsz te, hogy neked dughatnékod van akkor jó lesz az a csaj ha akarja ha nem, ráerőlteted magad?! Az ilyen férfiaktól minden normális nő sugárba okádik! Gondolkozz el magadon szerintem!

(#6os voltam)

ápr. 12. 12:36
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Fizess egy prostit a kangörcsödre.
ápr. 12. 12:44
 10/18 A kérdező kommentje:

6/8as: mondjuk o nem mondhato normalis nonek, 30 feletti es sose volt pasija, olyan valogatos,hogy az hihetetlen. En is csak sunyiban a seggét nézem meg, ha epp lehajol vagy ilyesmi.

9es: az nem megoldas, mert nekem o kell,senki mas

ápr. 12. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!