Létezik, hogy ígysem bírom a melót?
Figyelt kérdés
Dolgozom 75% ban, azaz heti 30 órát mert van egy súlyos figyelemzavarom.
Sajnos hiaba van könnyítve a meló is, kevesebb feladatot kell végezzek, mióta dolgozom ingadozó vérnyomástól szenvedek, fokozódó szívritmus. Létezik, hogy mégis stresszel a munka? Ígysem bírom?
tegnap 17:31
1/9 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta h stressz okozza ezt a típusú vérnyomást meg a szívdobogást.
tegnap 17:33
3/9 anonim 

válasza:

Valamilyen szinten mindenki stresszel munka közben, ez normális.
4/9 anonim 

válasza:

Új munkahelyen egy egészséges ember is stresszesebb, hiszen nem akar selejtet gyártani. Én is nagyon sokáig izgultam, többször is ellenőriztem a dolgokat. Kellett jó fél év, mire magabiztosabban álltam oda a géphez.
5/9 A kérdező kommentje:
En 4 hónapja dolgozom itt. En a vernyomásomért aggódok nem a produkcióért jelenleg.
tegnap 18:40
6/9 anonim 

válasza:

Mi a gond a munkahelyen, ami stresszel? A magas vérnyomás elsősorban a nem megfelelő életmódnak köszönhető. A stressz is ide tartozik. A stressz okát kell kideríteni. Mert az, hogy nagyon kihegyezed az egészet a munkára, meg figyelemzavarra, ez ilyen kifogásnak tűnik egyelőre, amivel felmentés akarnál, hogy "hát igen, szegény, neked nem való semmilyen munka". Ilyen pedig nincs.
7/9 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom mi lehet ami stresszel, lehet bármi, létbizonytalanság, túlsúly nem tudom
tegnap 19:39
8/9 A kérdező kommentje:
Az hogy kifogasokat keresnék pont a gyakorin, nagyon idióta állítas
tegnap 19:40
9/9 anonim 

válasza:

Akkor pszichoterápia. Nincs más út, nincs rövid út, és nincs az, hogy IDEGENEK majd megmondják. Dolgozz magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!