Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek létezik teljes...

Szerintetek létezik teljes mértékben otthonról végezhető munka?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami valós és normálisan fizet, meg lehet élni belőle. Saját tapasztalaton alapuló véleményekre vagyok kiváncsi elsősorban!

jan. 1. 16:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Létezik.
jan. 1. 16:39
 2/17 anonim ***** válasza:
23%
Ez engem is érdekel.
jan. 1. 16:40
 3/17 Senior Séf ***** válasza:
6%
Persze. Pl sírásó. Elmész otthonról, megásod, hazamész...D
jan. 1. 16:41
 4/17 anonim ***** válasza:
24%
Programozásnak hívják. Sőt azzal még egzotikus helyekre is elmehetsz munka címszóval, miközben az egészet a cég állja.
 5/17 anonim ***** válasza:
7%
Ne legyen... Az nem munka 100% HO. Hihetetlen kártékony
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon kevés! Pl író, festőművész, keramikus. Több olyan van, ami nem100% HO, de nagyobb részt igen. Pl.programozó, mérnök (nem minden munkahelyen, de ezekkel a foglalkozásokkal lehet nagyobb mértékben home office munkát találni.) Esetleg olyan nyelvtanár, aki kizárólag online oktat.
jan. 1. 17:37
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Létezik, de elég kevés. A legtöbb cég legalább a munkaidő egy részében elvárja, hogy bemenj az irodába dolgozni.
jan. 1. 17:42
 8/17 anonim ***** válasza:
23%
Mo. nem erről híres.
jan. 1. 17:50
 9/17 anonim ***** válasza:
12%
Létezik, az alkalmazotti léten túl
jan. 1. 17:55
 10/17 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Fejtsétek ki légyszíves, hogy akkor mire gondoltok. Valóban kiváncsi vagyok példákkal együtt, nem csak annyira, hogy "létezik". Köszönöm!
jan. 1. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!