Igen, mi pl. azért megyünk be 1-2 havonta az irodába, mert a cég szerint ez jót tesz nekünk. Maga a munka tökéletesen végezhető bárhonnan, jó gép és jó net legyen és annyi. Rendeléstámogatást végzünk egy multinak idegen nyelveken. A legjobb barátom programozó, szintén azért megy be néha, mert van ilyen szociális nap a mentális egészségük érdekében.
jan. 1. 19:53
12/18 anonim válasza:
Nekem a matektanárom dolgozott otthon. Kijelölt a lakásában egy szobát, az volt a tanterem.
A lányom gyógytornásza is otthon dolgozik. A ház földszintje a praxis, az emeleten lakik.
Az egykori főnököm is otthon dolgozott tulajdonképpen. A ház földszintje az étterem, az emeleten lakik.
jan. 2. 13:52
13/18 anonim válasza:
Van. De - az korántsem biztos, hogy mindenki el tudja végezni. Azok között, amiből jól is lehet élni, egy csomóhoz meglevő képességek kellenek... pl. programozó, szoftverfejlesztő.
Amit én ismerek, legalábbis 10 évvel ezelőtt csináltam és full otthonról végezhető munka volt, az a médialeiratozás - meglevő tv-s vagy rádiós híranyagoknak a szövegét kellett rendszerbe bepötyögni (ehhez azért kell 1) normális minőségű helyesírás, 2) ahhoz, hogy ne halj bele éhen, viszonylag gyors gépelés). Nem fizetett fantasztikusan jól, olyan minimálbéresen, ha nem vállalt az ember túlórát.
jan. 2. 14:15
14/18 anonim válasza:
Ill. a magánvállalkozások nagy része is végezhető teljesen otthonról (max. néha ügyet intézni kell elmenni)... pl. korrepetálás, webshop-üzemeltetés.
jan. 2. 14:16
15/18 anonim válasza:
Alkalmazottként csak programozóként lehetsz teljesen otthonról. Hibrid lehet de van kb 10 cég max aki ezt engedi. A legtöbb munkáltató rajta akarja tartani a szemét a dolgozókon. Sajnos. Pedig én is a HO-t szeretem.
jan. 2. 14:26
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nagyon sok új információt is tudtam meg! :) Ha van még, ne tartsátok magatokban!
jan. 2. 18:34
17/18 anonim válasza:
Olyan szempontból nem jó ötlet szerintem hogy teljesen összefolyik a magánéleted a munkával. Ha otthon vagyok, akkor otthon akarok lenni és nem akarnám hogy az otthonom legyen a munkahelyem is. Én így gondolom.
tegnapelőtt 00:00
18/18 anonim válasza:
Van. Ismerek egy állatorvos házaspárt, akik két szintes házban élnek. Alul van a rendelő, fent meg laknak. A szükséges dolgokat meg hozzák nekik a leszerződött cégek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!