Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok az olyan kollégá...

Mit gondoltok az olyan kollégákról akik túladagoljàk a leszarom tablettát?

Figyelt kérdés
Nem tudom nektek van-e olyan kollégátok de nekünk igen, aki tényleg semmi nem érdekli, mindenki ott stresszel a főnöktől ,tényleg így semmi nem izgatja, volt hogy agyonszídta a főnök de teljesen hidegen hagyta, mondtuk neki hogy na menj már oda mutasd meg neki mit csináltál meg érdeklődjél, de semmi hót leszarja az egészet semmi nem érdekli...
márc. 1. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenki ilyen, úgyhogy mi baromi jól elvagyunk.
márc. 1. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Nem
márc. 1. 23:28
 3/7 anonim válasza:
100%

Szerintem én vagyok az egyik ilyen kolléga.

Alapvetően nem szarom le, de nem tudom, hogy hogy fejezzem ki magam, hogy az számomra ne tűnjön kínosnak, így nem fejezem ki sehogy.

Más is van, aki minimum leszrom típusnak tűnik. Engem nem zavar, ha nem hátráltat a munkában. Nem érdekel, ha nem szalad a főnihez pitizni.

márc. 2. 00:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok biztos benne, hogy jól értelmezem a leirást, de ha engem összeszidna a főnök úgy, hogy ezt más is hallja-látja, én se mennék oda pincsizni hozzá, hogy "nézd, nézd, most ezt csináltam, ügyes vagyok, ugye ügyes vagyok, ugye jó kutya vagyok?" Wáá. Nyilván ha négyszemközt mondana kritikát, az más, de ha tényleg megszidta, mint egy kölyköt az iskolában, akkor arra szerintem az az egyetlen helyes magatartás, amit a kollégád tanúsit: higgadtság, és távolságtartás. Szerintem ez nem feltétlen a dolgok leszarása, simán csak a méltóságát szeretné megőrizni.
márc. 2. 02:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszi. Amíg elvégzi a munkáját, addig nincs vele semmi gond. Lehet, hogy már kiismerte a főnököt és tudja, hogy olyan típus, akinél kiborul néha a bili, de emiatt még nem kell féltenie az állását.
márc. 2. 10:20
 6/7 A kérdező kommentje:
5. Hát szerintem el tudna menni bárhova ha kitennék az igaz
márc. 2. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
Ha igyis megkapja a penzt akkor miert ne. Gondolom vmi betanitott melo amilyet talal barhol
márc. 2. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!