Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Algopirinnel lehet túladagolni...

Algopirinnel lehet túladagolni magad?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen mennyiségben? Tehát pl. két levél algopirin meg egy levél cataflam milyen hatást váltana ki egy emberből ha egyszerre venné be az összeset? És ha rá is inna az illető (alkoholt) akkor nagyobb az esélye a halálnak? Vagy ez kb. semmit nem tenne azon kívül, hogy szétroncsolja a szervezeted?

jan. 22. 07:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Végzetes. Úgyhogy helyette igyál egy jó citromos, mézes kamillateát.
jan. 22. 07:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Meglesz 😁 mármint a kamilla tea
jan. 22. 07:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

MINDENRE VAN MEGOLDÁS.Aki ilyen ostobaságon töri a fejét, annak ajánld ezt:

[link]

jan. 22. 07:17
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Algopirinnel lehet túladagolni magad?

-igen

Ha igen, akkor milyen mennyiségben?

-extrém mennyiségben

Tehát pl. két levél algopirin meg egy levél cataflam milyen hatást váltana ki egy emberből ha egyszerre venné be az összeset?

-életed legrosszabb görcsös fájdalmát élnéd át.

És ha rá is inna az illető (alkoholt) akkor nagyobb az esélye a halálnak?

-a rosszullétnek nagyobb az esélye Vagy ez kb. semmit nem tenne azon kívül, hogy szétroncsolja a szervezeted?

-valószínűleg borzalmas lenne pár óráig, aztán gyomormosás, infúzió stb

Ez volt a gyakorlati része. Ne csináljatok ilyet. Ha valakinek valami problémája van, hozzájuk fordulhat, van segítség:

[link]

jan. 22. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Én egyszer bevettem két levél vény nélkül kapható fájalomcsillapítót. Egész éjszaka rosszul voltam, pár nappal később belázasodtam, hánytam, aztán elkezdtek fájni a veséim, akkor mentem kórházba. Szóval túl tudod adagolni magad,meghalni nem fogsz, csak van jó esély van rá, hogy szétcseszed a veséd. (nem tartósan, legalábbis én nem tudok róla, hogy tartósan sérült volna valami)
jan. 22. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!