Mi történhet, ha valaki kb vagy 15szem vagy 7fajta gyógyszert bevesz? Köztük íilyenek vannak: pl algopirin, rubofen, nospa, valamilyen ionyekciöó, egyéb fájdalomcsillapítók és még pár dolog?
Általában rosszullét (90% kórház).
Egyébként valakik szednek 20 féle gyógyszert, mert szívbetegek pl.
És még sincs semmi bajuk. Függ attól is, hogy az egyik szer a szervezetben, hogy "reagál" a másikkal.
De szerintem egy doboz algopirin után mehet a temetőbe.
Te jó ég :S nem értem az ilyen embereket..mi a jó benne?
Köszi a választ
A leggyakoribb fájdalomcsillapító hatóanyaga a paracetamol, többek között itt a Rubophen az, ha az egyéb fájdalomcsillapítókban is megtalálható megnézheted magad... Meghalni nem fogsz tőle, de visszafordíthatatlan máj és vesekárosodást okoz, minden évben van 1 paracetamol helytelen szedése miatti májtranszplantáció...
Nem tudom, hogy meghalni vagy beállni akarsz, de egyikkel se próbálkozz.
Károsíthatják elsősorban a májat, vesét, szívritmuszavart okozhatnak
Utolsó: 10éves korom óta van vesekövem, ismerem. Vénásan kellett volna adják a nospát! Rám pl.tabletta egyáltalán nem hat már.
Saját jelenet:gyakoroltam az egyetemen, borzasztó hasfájás tört rám, úgy hogy nem tudtam felemelni a kezemet a billentyűzethez. Lebotorkáltam a lépcsőn, majd a Király utca sarkán összeestem, hánytam, a járókelők odasereglettek(nagyon rendesek voltak, azt is hihették volna, hogy részeg vagyok), kihívták a mentőt, azt hiszem a Péterfybe vittek. Biztos voltam hogy vakbél, ott tettek-vettek, vonaglottam pár óráig, aztán végre beadtak egy koktélt, amitől minden teljesen elmúlt, be is téptem kissé. Vigyorogva kérdeztem, ezt meg hogy csinálták? Erre az orvos: kicsi volt a fájdalom, csak tettem magam.
Hazaküldtek azzal, hogy jegeljem. Na mindegy.
Az a baj, hogy az emberiség túl van szaporodva, senkinek nem érdeke, hogy megmentsenek mindenkit. Akinek nem inge, vegye le magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!