Citapram nevezetű gyógyszert kaptam, lessz bajom tőle?
Figyelt kérdés
mellékhatas,rá e lehet szokni?2011. dec. 9. 18:58
1/22 anonim válasza:
A mellékhatások benne vannak a betegtájékoztatóban!
3/22 anonim válasza:
Én nem szoktam rá. Fél évig szedtem, más gyógyszerekkel együtt. Fokozatosan kell majd leállni róla. Mire kaptad?
4/22 A kérdező kommentje:
szorongas,kezdeti depi
2011. dec. 9. 19:25
5/22 anonim válasza:
Szedjed, ne siránkozz. 2 év után se lehet rászokni. Ezt a marhaságot terjesztik a szcientológusok, meg a gyógyszerellenesek. Mert nem ők a betegek.
Hogy lesz e bajod tőle? Igen, meggyógyulsz.
Arra ügyelj, hogy ez nem aspirin, ha akarod bekapod, ha nem, nem. Ezt szedni kell. Az orvos által előírt dózisban, és "azonos időben" naponta.
6/22 A kérdező kommentje:
Nem szedtem még ilyenhez hasonló gyógyszert sem ezért kérdeztem, nem siránkozasból.. .
2011. dec. 9. 19:50
7/22 anonim válasza:
Na, jó, hogy kérded. Ezek az antidepresszánsok sajnos elég szar dolgok, mert persze, hogy rá lehet szokni. (utálom a szcientológiát...mellékesen). Viszont pszichiáter mondta ezt. Lényeg, hogy én is szedek egy másikat pánikra, ami nem a legjobb gyógyszer, és én át akartam állni a Citára, mert ez elméletileg jobb. De pl nekem nem jött be a cita, így maradtam annál, amit most szedek. Ezt is szedem már egy ideje, és mikor le akartam tenni, visszajött a pánik. Persze, hogy rá lehet szokni, ezt a pszichiáterek is elismerik. Viszont a depressziót, pánikot kezelni kell, mert elfajulhat, és sajnos komoly bajok is lehetnek. Figyelj! Próbáld ki, ha rosszul leszel tőle, vagy valami nem klappol, azonnal menj vissza a dokihoz. Meg legyen mellette Frontin is nálad, mert ha rádjön egy komolyabb rosszullét, akkor az átmenetileg segít.
8/22 A kérdező kommentje:
utolsó! : frontint nem írt fel a dokim,
2011. dec. 10. 00:18
9/22 homo ludensz válasza:
Citalopram a tiéd hatóanyaga is vagy hasonló nézd meg ott van rajta. Citagent szedek 20mg-ost és semmi problémám sincs vele nem is volt. Beveszem reggeli után és részemről le van tudva a dolog.Nem morfondírozok rajta hogy rá lehet e szokni vagy sem. Teszem a dolgom és kész.
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. dec. 10. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!