Szedett valaki 'Sotret' nevezetű gyógyszert? Ha igen mikor és mennyire hatott? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 17:59
1/3 anonim válasza:
Én kb másfél évig szedtem, de nagyon durva volt a bőröm. Elég hamar javult, a végén pedig olyan volt a bőröm mintha soha egy patti nem lett volna rajtam. Sőt amíg szedtem még a hajam is alig zsírosodott. A negatívum annyi, hogy nagyon szárította az ajkam.
2/3 anonim válasza:
szia
ugyanaz mint az első
az arcom nagyon nagyon csúnya volt, szégyen! fél évig szedtem össze vissza, most hagytam abba egy éve
az arcom nagyon szép :) soha nem gondoltam volna. egy álom
a szám kibirhatatlanul kiszáradt ha nem kentem napi 12-14szer!!! de a kézfejem a lábam a karom mindenem :
viszont az sem látszott meg ha másfél hétig nem mostam hajat mert zsírosodni abszolult nem zsírosodott :D
kicsit talán fényérzékeny lettem de nekem megérte
3/3 A kérdező kommentje:
és nektek volt heges? vagyis én már az utolsó fázisában vagyok a gyógyszernek egy hónapom van hátra de az arcom olyan vörös mindig és heges mármint nem heges csak én nyomkodtam és jelenleg még ilyen foltos.. nektek is volt hasonló problémátok?
2011. ápr. 13. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!