LETROX 50 mg gyógyszert szedtetek már? Ezt írta fel az orvos az életem végéig! Milyen tapasztalatok van erről? Vélemények?
Pajzsmirigy alulműködésem volt és egy göb alakult ki, ami miatt meg kellett műteni 8 évvel ezelőtt. Nemrégiben elmentem endokrinológushoz, és a Letroxot írta fel életem végéig. A véreredményem a normál TSH-t mutatja, kicsit alsó határon de a tüneteim alapján felírta az orvos a gyógyszert.
Félek bármit is beszedni, ezért gondoltam hogy itt megkérdezem ki mit tud, illetve milyen a tapasztalata a hasonló problémákkal küzdő nőknek. Előre is köszönöm a válaszaitokat!
33/L
Nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Kicsit megnyugodtam a válaszotokat olvasva! Én is így értettem, hogy ez még nem egy nagyon komoly pajzsmirigy gyógyszer, de biztos akartam lenni.
Tüneteim: rossz közérzet, fáradékonyság, hízékonyság- kövér vagyok voltak. Kicsit mintha jobb lenne most hogy elkezdtem a tablettát. Élénkebb vagyok valahogy. 1 hét után kell emelnem a dózist belőle 1 szem/napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!