Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek gáz, ha diploma...

Szerintetek gáz, ha diploma után kamionozni szeretnék?

Figyelt kérdés
Nem nekem való ez a bent ülés, bezártság, mindig is vezetni szerettem, szeretem a kamionokat. Gáz lenne váltani 24 évesen?

ma 11:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. A te dolgod. Nem is kell foglalkozni mások véleményével.
ma 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Egy dobozban fogsz ulni bezarva, es az ablakon keresztul latod majd a vilagot, de leginkabb a videket es a varosok peremet. Ettol meg nem gaz, ha birod. Utana is kereshetsz magadnak mas munkat. Addig is eleg jol fizet tudtommal.
ma 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Elcseszel éveket ha nem okosan csinálod.

Ismerek olyat aki elkezdett kamiont felvásáeolni eleinte sofőr volt majd vett egyet azota meg nagy kamionállomanya van már es kamionmosója is.

De aki szétrázza a beleit csak évtizedeken át es nem halad sehova.az ugy gáz lesz.

ma 11:28
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem gáz. Így eljuthatsz sok jó helyre ahova amúgy nem jutnál. Persze nem olyan városnézős kirándulások lesznek, de legalább ott vagy és látsz valamennyit. Meg persze ha pont jó helyen ér egy pihenőidő/kamionstop (értsd: nem az autópálya közepén), tömegközlekedéssel bemehetsz a városba egy kicsit.
ma 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem gáz, csak pofátlanság, hogy más elől veszed el a helyet az egyetemen.
ma 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
#5 Én inkább azt mondom pofátlannak, akik csak lébecolnak, háromszor újrafelvételiznek, de végül így se végzik el. Na ennek tényleg nincs értelme és csak foglalják a helyet. Ha a kérdező elvégzi akkor nem pofátlan, később jól jöhet az még.
ma 11:42
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
6. Én azzal értek egyet, ami itt nálunk van. Ha elvégzed az egyetemet, államilag, akkor diploma után, X éven belül, X évet, kötelező a szakmában/szakmába vágó munkakörben dolgoznod. Másképp behajtják a költségét. Kivéve persze ha közben pl. lerokkantál. Hidd el, egyből nem lenne ennyi büfészakos lébecoló ott sem
ma 11:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Fizetősön voltam, miért is vettem volna el a helyet? Xd Nem csúsztam semennyit, csak elkezdtem utána irodai munkát végezni és nem fogott meg ez a bezártság, nem ment az idő.
ma 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem gáz, azt csináld amit szeretnél, egy életed van!

https://www.youtube.com/watch?v=oJ7S2mEzSnM

https://www.youtube.com/watch?v=X3mTwMJ_GPU

ma 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!