Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen pozícióban lehetne...

Milyen pozícióban lehetne megkeresni 7-800 ezer nettót, amihez nem feltétel szakirányú diploma?

Figyelt kérdés

Szeretem a munkámat, de úgy érzem, hogy nem keresek elég jól. Illetve, a jelenlegi munkahelyemen nem igazán van fejlődési és feljebbjutási lehetőség, mert viszonylag kisebb cégről van szó. 4-en vagyunk az operációs részlegen és felettünk közvetlenül már a 2 tulajdonos áll. Eléggé pörgős és koncetrációt, multitaskingot igénylő a munkakör, amit leginkább lendületesen és fiatalosan lehet csak igazán jól végezni. Időbeosztás tekintetében is rugalmasnak kell lenni. Nem vagyok még idős, talán korai ezen gondolkodni, de mégis szoktam. Mi mást tudnék csinálni, ha egyszer eljutok oda, hogy nem szeretném már ezt csinálni? Gyermeket vállalni sem tudnék emellett a munkakör mellett kényelmesen például.

Gondolkodom persze valami képzésen is, csak nem tudom, mi más érdekelne annyira, hogy tanuljak is érte.

Egyébként turizmusban dolgozom, végzettségem is ehhez kapcsolódó + tárgyalóképes az angolom, amiről van felsőfokú nyelvvizsgám. Ezen kívül vegyiparban dolgoztam irodistaként 2 évig kényszerből, de az egyáltalán nem érdekelt. Támogatták volna ott a továbbképzésem, de nem éltem vele és végül visszatértem a világomba, amikor véget ért a pandémia.

tegnap 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Kamionos, nagy teljesítményt nyújtó ételfutár, fodrász, villanyszerelő, stb
tegnap 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
én tartalomgyártóként keresek ennyit
tegnap 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:

2

Milyen tartalmat gyártasz?

tegnap 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
7-8 ezer nettót? Szép tervek...
tegnap 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 írott és videós anyag
tegnap 21:50
 6/6 A kérdező kommentje:

4-es nem tudom eldönteni, hogy most kevesled, vagy sokallod.

Még fiatal vagyok, van lakásom már, tehát a rezsire, a szükségleteimre elegendő lenne, aztán lehet menni fokozatosan feljebb.

Jelenleg 550-600 körül keresek. Ami nagyjából megfelel, de félretenni nem sokat szoktam belőle. +100-200 körül már boldogabb lennék.

tegnap 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!