Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fiatalok, azért nem választana...

Fiatalok, azért nem választanak kékgalláros, üzemi munkaköröket, mert akkor egy melós ruhát kell állandóan hordaniuk?

Figyelt kérdés
Nincs kényelmes csini irodai munkában megélt kényelmes életforma, ruházat stb. Divatozás, hanem pl üzemi ruházat.

ma 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem csak azért. Magamból kiindulva ezek nagyon fontos munkák, de nem kell hozzá szürkeállomány, így mivel van választásom, nem érdekel a dolog. Nem számítva hogy megrokkanhatok, illetve ötven éves koromra legyilkolná a munka az egészségemet.
ma 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább amiatt, mert lélekölő robot, éhbérért (pár céget kivéve, de az is csak a régiós adottságok miatt), 3 műszakban, koszban és rém egyszerű emberek közt. Ki vágyik erre??? 😐
ma 14:09
 3/5 A kérdező kommentje:
2 dettó igazad van
ma 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, engem azért nem vonzanak az ilyen munkák, mert ismerem magamat (és a párom, barátaim ugyanígy vannak ezzel) és tudom, nem élvezném őket. Számomra túl monotonok lennének és még csak nem is fizetik meg jól, hogy legalább anyagilag megérje.

Semmi bajom azokkal, akik ilyen munkákat végeznek (bizonyos szempontból kifejezetten tisztelem őket, hiszen fontos dolgot csinálnak), de én sose vállalkoznék erre. Megölne lelkileg és szellemileg, illetve fizikailag is erősen leterhelne.

24/N

ma 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ez is benne van, de nem ez a fő ok. Én dolgoztam fiatalon CNC-s munkakörben, ami utáltam:

- az ostoba kollégák

- az idióta főnök

- a koránkelés

- a három műszak

- és hogy kb. szarba se vettek

ma 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!