Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért hiszi, hogy ezek után...

Miért hiszi, hogy ezek után egyáltalán beszélni akarok velük?

Figyelt kérdés
Januárban voltam az egyik állásinterjú utolsó körén. Ott volt a tulajdonos, egy HR-es és az aki a szakmai vezetőm lett volna. Már az elején furcsa volt a tulajdonos nagyon rideg és ellenszenves volt velem. Viszont az interjú egy ideig egész jól ment. Felhoztak egy elméleti problémát és azt, hogy hogyan oldanám meg. "Szerencsére" nagyon hasonlóval már találkoztam és sikeresen meg is oldottam éles helyzetben. Elmondtam az én verzióm a megoldásra. Erre a cég tulaj "Na persze innen látszik, hogy rosszul látja az egészet.". Vissza kérdeztem miért gondolja így. Erre lezárta az interjút és mondta, higy ezrk alapján biztos nem engem keres. Nálam jobban csak a 2 másik ember volt meglepődve az irodában. Nem értettem az egész szituációt. Azóta már egy másik helyen dolgozom itt úgy tűnik értek a szakterületemhez. Tegnap hívott egy ismeretlen szám. Az első cég volt, hogy nem alakult jól az utolsó kör az állásinterjún de végülis inkább engem választanának. Viszont megint meg kéne ismételni a legutóbbi beszélgetést. Mondtam, hogy már nem aktuális. Erre ma a tulaj írt egy emailt, hogy ne vegyem magamra amit mondott igaz neki volt igaza de adna még egy lehetőséget bizonyítani.

tegnap 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

Én a helyedben finoman visszautasítanám, mert az az elvem, hogy nem szabad felégetni minden hídat.

Visszautasítás: Köszönöm az újbóli megkeresést, de jelenleg nagyon jól érzem magam az új munkahelyemen, így már nem keresek állást. Szuper fizetésem van és adnak a véleményemre. Szakmailag fejlődhetek.

tegnap 18:33
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
11-es csinálná jól. Én valószinüleg nem lettem volna képes ennyire elegánsan kezelni, simán megmondtam volna, hogy már az új munkahelyemen bizonyitok és tiltottam volna a számot.
tegnap 23:12
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

"Erre ma a tulaj írt egy emailt, hogy ne vegyem magamra amit mondott igaz neki volt igaza de adna még egy lehetőséget bizonyítani."

Én szerintem kb. annyit válaszolnék ilyen esetben:

"Nem vettem magamra, amit mondott, és továbbra sem tartom problémának, hogy nem értettünk egyet az interjú során felmerült kérdésben.

Köszönöm az újabb megkeresést, de időközben egy másik munkalehetőséget választottam.

Bízom benne, hogy Önöknek is mielőbb sikerül megtalálniuk az elképzelésüknek megfelelő jelöltet a pozició betöltésére."

ma 00:56
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
Írd meg neki, hogy törölje ki az igazával.
ma 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!