Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Legyek genyó, és válaszoljam...

Legyek genyó, és válaszoljam ugyanazt, amit ő?

Figyelt kérdés

8 hónapja dolgozom egy logisztikai cégnél teherautósofőrként, és a cégnek saját műhelye és szerelője van, ahol a kamionokat szervizelik.

Még decemberben lemerült a saját autóm akkuja, és megkérdeztem a szerelő kollégát, hogy behozhatnám-e, hogy feltöltse. Erre szó szerint ez válaszolta "hagyjál már a hülyeségeiddel, nem látod mennyi dolgom van?!" Erre valami olyasmit válaszoltam, hogy oké, bocs hogy zavartalak. Azóta nem beszéltem vele.

Aztán ma rámírt, mert jövőhéten lesz egy német kanyarom, és megkérdezte hogy hazahoznám-e a fiát németből, mert pont közel a fiához kell árút szállítanom.

Még nem válaszoltam semmit, nem is értem, hogy ezek után hogy van pofája szívességet kérni tőlem.

febr. 18. 22:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szabályos, hogy elhozod a fiát. ST22 Lacika csinált valami videót valami cégnél, és ott is mondta, hogy nem lehet ő csak simán utas, és csak videózgat, hanem arra az útra állományba vették.

De ahogy gondolod, viszont azért egy megjegyzést megérdemel a kollégád, mikor itthon van a fia, hogy te nem vagy olyan mint ő.

tegnapelőtt 15:43
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én hazahoznám, eleve nem róla van szó hanem a fiáról, nem tehet róla valószínű hogy az apja bunkó volt. Neki meg jót teszel ezzel. És a másik hogy akkor ugyanolyan lennél mint ő. Így lehet legközelebb szívesebben segít neked. Saját magam miatt hazahoznám, nem szeretem a bosszúkat.
tegnapelőtt 15:52
 23/26 A kérdező kommentje:

Oké, eldőlt, nem hozom haza. Pedig már elhatároztam magamban, hogy mégiscsak hazahozom, de még nem válaszoltam a kollégának, aztán nemrég megint azt írta hogy: "irjal man bazmeg hogy tugyam mesz vagy kulgyek mast"

Otromba modortalan f@sz, már "bazmeg"-ezik. Le is tiltottam, felőlem megdögölhet...mármint a szerelő.

tegnapelőtt 16:07
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Fuuuuu ez nagyon nagyon gáz!

De jól tetted, hogy kivártad a végét, így legalább kimutatkozott mégjobban a foga fehérje!

Undirító patkány az ilyen ember, ráadásul annyira buta, hogy észre sem veszi magát! Pfff, szánalmas!

tegnapelőtt 16:14
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ird neki azt hogy “kuggye mast ba**meg”
tegnapelőtt 17:02
 26/26 anonim ***** válasza:
18as kis p.nci ;)
tegnapelőtt 21:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!