Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Legyek genyó, és válaszoljam...

Legyek genyó, és válaszoljam ugyanazt, amit ő?

Figyelt kérdés

8 hónapja dolgozom egy logisztikai cégnél teherautósofőrként, és a cégnek saját műhelye és szerelője van, ahol a kamionokat szervizelik.

Még decemberben lemerült a saját autóm akkuja, és megkérdeztem a szerelő kollégát, hogy behozhatnám-e, hogy feltöltse. Erre szó szerint ez válaszolta "hagyjál már a hülyeségeiddel, nem látod mennyi dolgom van?!" Erre valami olyasmit válaszoltam, hogy oké, bocs hogy zavartalak. Azóta nem beszéltem vele.

Aztán ma rámírt, mert jövőhéten lesz egy német kanyarom, és megkérdezte hogy hazahoznám-e a fiát németből, mert pont közel a fiához kell árút szállítanom.

Még nem válaszoltam semmit, nem is értem, hogy ezek után hogy van pofája szívességet kérni tőlem.

febr. 18. 22:00
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Szabályos, persze. A főnököt nem érdekli, csak legyen elvégezve a meló. Kifelé is úgy jutott el a gyerek, hogy egy másik kolléga vitte. Az akkutöltés is úgyanúgy nemérdekelte volna, igazán dolga sem lett volna vele a kollégának, csak ráakasztani két csipeszt és megnyomni egy gombot. Ha nagyon rálrősen csinálná akkor is 20 másodperc meló lett volna.
febr. 18. 23:15
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Ne tedd. Ha megteszed, azzal nem azt bizonyítod, hogy jajj, te jó ember vagy, nem süllyedsz le az ő szintjére, bla-bla-bla. Nem. Papucs vagy. Szarba se vesz az ember, te meg szívességet teszel neki. A nagy lófogat. Küldd csak el a francba, ilyen emberrel nem tárgyalunk.
febr. 18. 23:39
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy utána hogy oldottad meg a feltöltést? Dekkoltál miatta?
tegnapelőtt 08:48
 14/26 A kérdező kommentje:
13 Egyik nap a céges 7.5t kisteherrel mentem haza és megbikáztam róla, majd elmentem vele 15 kilométerre apámékhoz és ott éjszakáztam amíg felöltöltődött, majd másnap haza. 30 kilométert spóroltam volna, ha hajlandó rámáldozni fél percet.
tegnapelőtt 09:00
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lóf@sz a seggébe, majdnem haza sem tudtal miatta menni!

Myugodtan írd meg neki, hogy nagyon kib@szott veled és most szeretnéd viszonozni, szóval NEM!

tegnapelőtt 09:03
 16/26 anonim ***** válasza:
35%
Én azt csinálnám hogy felvenném a hülye fiát, elmennék valami jó távoli senki földjére aztán kivágnám oda mint macskát sz.rni, és jöhet haza ahogy tud ;)
tegnapelőtt 09:29
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem lehet csinálni a gyerek nem tehet róla,hogy az apja egy repa
tegnapelőtt 10:15
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

16#

Légyszi ne biztasd ilyenre a kérdezőt, mert ha ezt megteszi, akkor a bíróságon simán megállja a helyét, hiszen veszélyeztette a biztonságát.

Ha kiteszi valahová, akár gyilkosság, emberrablás vagy gázolás is történhet a fiúval!

A fiú nem tehet róla, hogy az apja genyó! Így tégy belátásod szerint, vagy hozd el, vagy mondj nemet, de ilyet, mint a 16-os írt, felejtsd el.

tegnapelőtt 11:45
 19/26 anonim ***** válasza:
Jojjon haza a gyerek repulovel, hamarabb hazajon
tegnapelőtt 11:56
 20/26 hollófernyiges ***** válasza:
94%
Egy rápirítást megér, de szerintem hozd el a srácot. Jobban jársz ha egy lekötelezetted van a cégnél, mint egy ellenséged.
tegnapelőtt 12:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!