Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egerbe kevésnek számít ez a...

Egerbe kevésnek számít ez a fizetés?

Figyelt kérdés

290.000ft + 30.000 cafeteria. Amit havi szinten kapok.

Jelenleg szülőknél lakom és nem vagyok rendelgetős, mekibe szaladgálos. Nem járok bulizni, inkább otthon ülő típus vagyok.

A munka,mérnök asszisztens vagyok középfokú végzettséggel heti 40órába,8-16ig. Nem stresszes a meló, rendesek a kollégák, nem szemét a főnök.

Ilyen feltételek mellett mennyire rossz vagy átlagos a fizum?

febr. 17. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%
Buszt vezetek - nem volán- 600 nettó.
febr. 17. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:
26%
Nem kell annyira túlozni, Budapesten bőven kevesebből élek olcsó lakbérrel és talán pont Egerben nincsenek annyira durva állapotok.
febr. 17. 15:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hat EgerbeN nem is fogsz tudni elmenni bulizni :DD

Nincs ott semmi, borzalom egy hely.

Borsod mit keres ott?

febr. 17. 15:05
 14/16 Szolovjov ***** válasza:
50%
Makláron dolgozom gyártósori melósként. 400 körül van a nettóm. Plusz 30 ezer Szép kártya.
febr. 17. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:

13~

Bulihelyet ugyan nem tudok, de pestiként imádom Egert. Egyetlen olyan város, ami hegyvidék nélkül a belvárosával csábító és bármikor végig sétálok rajta. Ellenben például Péccsel és Sopronnal. Szépek, de nem. (Pécsen pont a túra igen.) Vagyis van Eger keleti részén egy hegyvidék, de az pont meg is szivatott sokadik kiruccanás alkalmával felismerve. Egert pont nem azért szeretem, míg mást igen. Amúgy jó rendezvények szoktak lenni.

febr. 17. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:
89%

15 akkor add nekem a pesti helyed ahol élsz és cserélhetünk

Nem mintha bármelyik vidéki város jobb lenne, de Eger is borzalom

Abszolút semmi nincs itt, Magyaroszágon kizárólag Pest élhető.

Főleg fiatalkent

febr. 17. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!