Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jogosan érzem kevésnek a fizumat?

Jogosan érzem kevésnek a fizumat?

Figyelt kérdés
Irodai adminisztrátor poziban vagyok, 2 idegen nyelv az elvárás + van 5 év tapasztalatom, diplomám. Keveslem a nettó 550 ezret. Mit gondoltok?

ma 13:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondold el, hogy én Debrecenben 290 euret kaptam ugyanezért, és ez volt a legjobb fizetes, amit ajánlottak.
ma 13:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag betanított, aktatologató/biorobot munka amit bárki megtud cisnálni, ennyi még sok is ezért.
ma 13:39
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem aktatologató vagyok, oké pontosítok, HR-t csinálok, komplex munka, 2 év volt a betanulás. De nem interjúztató vagyok és nem magyar dolgozók ügyeit intézem, ezért nem tudom most pontosan, hogy mennyi lenne a reális fizetésigény.
ma 13:44
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jogos. Mármint persze, mindenki kevesli a fizetését, de az irodai adminisztrátor egy betanított pozíció, nem releváns hozzá a diplomád. Így ez kifejezetten jó fizetésnek számít, valószínűleg máshol sem adnának jelentősen többet.

Az 5 év tapasztalat sem releváns, ha 5 évig ugyanazt az egy évnyi tudást ismételgeted és nem tudsz többet, csak többet gyakoroltad ugyanazt. Ha olyan munkád lenne, amihez releváns a diploma és folyamatos fejlődést igényel, akár napi szinten jönnek ki forradalmian új kutatások stb, akkor nagyon releváns az 5 év tapasztalat és többet kereshetnél. Ha viszont ugyanazt csinálod 5 éve az nem plusz érték ahhoz képest, mintha csak 3 éve csinálnád ugyanazt.

ma 13:45
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít mennyi a nettód, bruttóban kell tárgyalni, ezt HR-esként alapnak kellene tekintenki. Honnan kellene tudni milyen adókedvezményed van?
ma 13:47
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a felét keresnéd akkor jogos lenne a kiakdásod, de egy ilyen pozícióra nettó 550 egy álomfizetés. Én 7 év versenyszférában való munkával, ennél sokkal komolyabb feladatokat végezve bruttóban kapok ennyit (jobb hónapokban)...
ma 13:47
 7/19 A kérdező kommentje:

Annyira siralmas a helyzet az országban, hogy ez már álomfizetésnek számít?

Oké, akkor kénytelen leszek továbbra is a puncs.hu-val kiegészíteni a fizetésemet xD

ma 13:51
 8/19 anonim ***** válasza:
71%

Félre érted. Ez nem állom fizetés, és sokan ennél jóval többet keresnek Magyarországon.

De egy ilyen lutri munkakörben ez jónak számít.

ma 13:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Orulj hogy ennyit keresel.

Kivancsi lennek mire kellett 2evet betanulni..

ma 13:57
 10/19 anonim ***** válasza:

Jogod van kevesellni, ettől még marad ugyanennyi.

A bére mindenkinek a munkája piaci értèkével egyenlő.

ma 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!