Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A HR-esek miért nem képesek...

A HR-esek miért nem képesek visszajelezni?

Figyelt kérdés
Mielőtt sikerült munkát találnom 40+ helyre adtam be az önéletrajzomat. 5 helyről kaptam nemleges választ 1 emailt és 4 elutasítást profession-ön. A többinél semmmilyen választ nem kaptam. A legfrissebb jelentkezésem is 3 hónapja volt. Ebből gondolom, hogy lezárultak a felvételi folyamatok. A mai világban miért nem fér bele legalább egy sablon email?

tegnap 07:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
Vagyis nem azt írták, hogy alkalmatlan vagy, csak neked jobban tetszik így fordítani. Ez a mondat pont annyit jelent, hogy nem vesznek fel. Indoklás nincs benne. A megfogalmazás ("nem tudjuk" meg "önnek" meg "felajánlani" csak udvarias fordulat, hogy ne az legyen a csontszáraz szöveg, hogy "Nem vesszük fel."
tegnap 09:45
 12/18 anonim ***** válasza:
9%
Ne hány embernek nem jelzel/nem írsz vissza/nem köszönsz rá, pedig ő várna arra, hogy te visszajelezz neki.
tegnap 09:49
 13/18 anonim ***** válasza:
27%

11, de ha egész évben hirdetnek, és hatalmas hiánnyal küszködnek(azóta is hirdetnek), és én nem vagyok alkalmas(interjúra sem hívtak be), akkor ki az? 😂😂😂

Nekem nem tudják ajánlani, akinek van jogi ismerete, évek óta hasonló munkakörben dolgozik, stb. Akkor kinek tudják? 😂 Ahogy látom a rokkant nyugdíjasoknak, akik már gondolkodni nem tudnak 70 évesen. Én meg itt vagyok 20-on évesen, én még bírok mozogni, intézkedni, fitt vagyok, és nem kellek. Undorító. Ez Magyarország...

Tudom, most hisztizek, de ez az igazság. És a legtöbb helyen ugyanez megy. Vagy nyugdíjas kell, vagy valakinek a valakije.

Tudom, ki lehet menni külföldre. Abban is van igazság.

tegnap 09:52
 14/18 anonim ***** válasza:
24%

Lehet, nincsen kapacitásuk minden egyes jelentkezőnek visszajelezni, még úgy sem, ha lenne valamilyen sablonszövegük, amit ilyenkor ki lehetne küldeni.

Viszont dolgoztam már olyan helyen, ahol szándékosan nem jeleztek vissza ilyenkor, mert nyitva hagyták az ajtót, mondván, ha gáz van és azonnal kell valaki, vissza tudnak keresni a fel nem vett jelentkezők közül, és majd behívják akkor.

tegnap 10:23
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Mert dzsörkök
tegnap 12:46
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
#7 Te túlképzett voltál arra a munkakörre. Azt feltételezhették, hogy csak átmenetileg kell neked az az állás, addig, amíg nem találsz jobbat. Azt is gondolhatták, hogy a végzettséged és a gyakorlatod miatt magasabb bérigényed lenne, mint a szomszéd Pistának, akinek tényleg csak 8 általánosa van.
tegnap 13:27
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, nekem nem hiányzik, hogy telespameljék a levelezésemet.

Aki akar valamit, az írjon, aki nem, az ne.

Elküldök napi 20 jelentkezést is, sok lenne ha mind visszaírna.

Algoritmus nézi át az egészet, szerintem az első kör előtt úgyse látja ember. Robottal minek levelezzek?

Pont most voltam valahol interjúzni, 200+ jelentkezésük volt. Mondjuk behívják az első 10 épkézláb embert, abból egy magkapja, a többivel nem foglalkozik, nem fog indokolgatni.

tegnap 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
89%

Ismerős a helyzet...

Nem érdekük, nem érnek rá, nem érzik, hogy a visszajelzésnek súly is lehet(ne) - pl.: milyen színvonalú az adott cég - , nincs előírva ez.

tegnap 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!