Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek van igaza?

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Kollégámmal fogadtunk, de tét nélkül, csak tippelni kellett. Egy-egy számot mondani.

Volt a földön egy marék csavar és meg kellett tippelni hány darab.

Én 10-et mondtam, ő 12-őt.

15 darab volt. Erre ő azt mondta, hogy ő nyert, mert az ő tippje közelebb volt. Holott ez nem volt megbeszélve, hogy az is számít. Csak a két szám. Tehát egyikőnk sem találta el. Én így látom. Ő pedig úgy, hogy ő nyert, mert közelebbi a tippje. És a többi is vele értett egyet.

(Igen, jelenleg ez a legnagyobb problémám, mert nem az első eset, hogy érvényteleníteni akarnak. Komolyabb dolgokban is.)

Értem a nézőpontot, és ha ez lett volna megbeszélve, hogy a közelebbi is számít, akkor nem zavarna.

tegnapelőtt 21:39
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Röhejes. Ugyanez jutott eszembe a leírt szó láttán.
tegnapelőtt 22:24
 22/28 anonim ***** válasza:
41%
Es ilyen 2 bites agyúaknak is adnak munkát berkekben..
tegnapelőtt 22:24
 23/28 anonim ***** válasza:
86%

"Le vannak fektetve a szabályok"

Igen, hogy tippelni kellett. Ennyi. Érdekes, hogy miközben többen is úgy gondolják, alaps, hogy tippnél a közelebbi nyer (és ezért pl. a Honfoglaló internetes játékban is így megy ez), Te meg vagy győződve valamiért, hogy ilyen nincs, de mégis csak mi torzítunk, Te nem.

"Tényleg úgy érzem, hogy túlfejlődtem rajtatok."

Akkor fel sem teszel egy olyan kérdést, amire csak egyfajta választ vagy képes elfogadni.

tegnapelőtt 22:25
 24/28 anonim ***** válasza:
84%

#21: na, vártam, hogy erre ráugrasz-e. :D Imádom, amikor valakit így lehet pórázon vezetni.

Arra viszont még mindig kíváncsi lennék, hogy nem vagy képes 15 csavarrol megállapítani ránézésre, hogy az 10-nél biztosan több. Mert ez számomra abszurd.

tegnapelőtt 22:27
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
A haverodnak van igaza, mindig a megoldáshoz legközelebbi számít, ezt minden nem autista ember tudja.
tegnap 00:33
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos: nem neked van igazad és elbuktad ezt az olcsó játék hülyegyereknek című baromkodást. Fel a fejjel, legközelebb ennyire se fog menni.
tegnap 02:28
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőtöknek sincs igaza, viszont nem mindig az igazság számít, hanem az hogyan érvényesíted az akaratodat..
tegnap 10:07
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
A kollégádnak van igaza; ilyen esetekben azok győznek, akik a valós eredményhez a legközelebb tippeltek.
tegnap 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!