Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek van igaza?

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Kollégámmal fogadtunk, de tét nélkül, csak tippelni kellett. Egy-egy számot mondani.

Volt a földön egy marék csavar és meg kellett tippelni hány darab.

Én 10-et mondtam, ő 12-őt.

15 darab volt. Erre ő azt mondta, hogy ő nyert, mert az ő tippje közelebb volt. Holott ez nem volt megbeszélve, hogy az is számít. Csak a két szám. Tehát egyikőnk sem találta el. Én így látom. Ő pedig úgy, hogy ő nyert, mert közelebbi a tippje. És a többi is vele értett egyet.

(Igen, jelenleg ez a legnagyobb problémám, mert nem az első eset, hogy érvényteleníteni akarnak. Komolyabb dolgokban is.)

Értem a nézőpontot, és ha ez lett volna megbeszélve, hogy a közelebbi is számít, akkor nem zavarna.

tegnapelőtt 21:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Vesztettél, van ilyen fogadd el. Ha hülyét csinálsz magadból ez nem változtat rajt, örülj hogy nem volt tétje, úgy lehetne jóval cikibb is.
tegnapelőtt 22:06
 12/28 anonim ***** válasza:
88%
#10: jól van, látszik, hogy beteg vagy. Nem csoda, hogy így kezelnek a kollégáid.
tegnapelőtt 22:07
 13/28 anonim ***** válasza:
84%
A 80 kozelebb van a nullához mint a 100, de a 80 kozelebb van a 100 hoz mint a nullához egy kitsikével.
tegnapelőtt 22:09
 14/28 A kérdező kommentje:

A lényeg ugyanaz. Mindkét esetben gatya.

Itt pedig senki nem nyert, mert senki nem találta el. Funkcionális analfabétizmus fogalmát magoljátok be. Ennyit tehetnétek a szebb világért. Mert gatya lesz így is.

Ne csak a hierarchia legyen.

tegnapelőtt 22:12
 15/28 A kérdező kommentje:

Aki el tudja olvasni és értelmezni, a saját kognitív torzításai nélkül, amit leírtam, annak köszönöm.

A tény az, volt, hogy egy-egy szám, és amelyik pontosan eltalálja, az nyer. Ez volt megbeszélve. Semmi közelebbiről nem volt szó. Ezek a tények. Minden más a ti fejetekben és az övékben volt. Nem tudjátok a valóságot elfogadni. Nagyon szomorú vagyok miattatok.

tegnapelőtt 22:15
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj, a leírtak alapján két dolog kiderült:

- olyan helyen dolgozol, ahol ostoba, nagyra nőt gyerekek dolgoznak. Ezzel nagyon jól beárazod magadat.

- erre ráteszel egy lapáttal a szociális alulfejlettségeddel

Itt neked van dolgod tenni azért, hogy jobb legyen a világ. Például ne legyél egy ilyen hernyó.

A véleményünket kérdezed, és ha nem tetszik, szapulsz minket. Gyerekes, szánalmas viselkedés.

Főleg azért, mert nincs igazad.

tegnapelőtt 22:16
 17/28 anonim ***** válasza:
30%

Ne szomorkodj, vesztettél....

A nővéremet ilyenért tapizták le egyszer, szóval örülj hogy nem tétre ment. :P

tegnapelőtt 22:18
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért tényleg röhelyes, hogy aki ránézésre nem tud megkülönböztetni 10 csavart 15-től, az magyarázza másnak, hogy hülye. :D
tegnapelőtt 22:19
 19/28 A kérdező kommentje:
Miért nincs igazam? Azt mégsem tudta senki megmondani. Le vannak fektetve a szabályok, amit megszeg a másik, de nem nekem van igazam, hogy zavar Ez most komoly? Tényleg úgy érzem, hogy túlfejlődtem rajtatok.
tegnapelőtt 22:21
 20/28 anonim ***** válasza:
52%
Ezt honnan pásztáztad? Úgy hangzik mintha Amerikában történt volna 20 évvel ezelőtt . Ilyen Magyarországon nincs itt bele tuszk oljak (Donald) a háromszög alakub a akört.
tegnapelőtt 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!