Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan járnak el az emberek...

Hogyan járnak el az emberek állásinterjúkra, ha közben aktívan dolgoznak valahol?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy miként tudják megoldani az interjúkra járást anélkül, hogy ez gondot okozna a jelenlegi munkahelyükön?

A legtöbb felvétel két-, vagy akár háromkörös, ha szerencséje van az embernek, akkor akár több ilyen jelentkezés is mehet párhuzamosan.

A szabi- és betegszabi kikérésen kívül nem sok opciót látok, azokat pedig elég hamar el lehet durrogtatni így.

Hogyan csinálják ezt mások?

ma 05:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont így. Szabival, betegszabival.
ma 06:34
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Én szabadsággal oldottam meg. Nem voltam több körös interjún sosem.
ma 07:20
 3/8 Sanyi2025 válasza:
85%

- Sokan nem normál munkarendben dolgoznak

- Sokan otthonról dolgoznak, az interjú pedig online

- Hamarabb mész el a munkából/később kezdesz

- Szabadság

Meg azért nem jellemző, hogy az ember évi 20-30 állásinterjúra menjen, ha van munkája amúgy is.

ma 07:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Otthoni, rugalmas munkavégzés mellett online megoldják, vagy "orvoshoz mennek", esetleg egy napra betegszabadságot kérnek.

De volt már olyan, hogy munka előtt vagy után tudtam beiktatni.

ma 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Meg szoktam kérni interjúztatót, hogy munkaidőmön kívülre tegyük.
ma 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor nemrég a kolléganőm írt egy emailt, hogy nem érzi jól magát, az adott napra kivenne egy szabit, azonnal tudtam, hogy interjúra megy. Pár nappal később beadta a felmondását 😀
ma 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Szabi- és betegszabi kikérés, vagy munkaidőn kívül intézi, esetleg ebédszünetben, amennyiben az hosszabb időt jelent, vagy "orvoshoz kell mennem, de utána jövök".
ma 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:
En legutobb reggel 8.15-re mentem, utana kb 9 utan beertem dolgozni. Szerencsere csak 1 kör volt az interjú.
ma 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!