Én szabadsággal oldottam meg. Nem voltam több körös interjún sosem.
jan. 21. 07:20
3/10 Sanyi2025 válasza:
- Sokan nem normál munkarendben dolgoznak
- Sokan otthonról dolgoznak, az interjú pedig online
- Hamarabb mész el a munkából/később kezdesz
- Szabadság
Meg azért nem jellemző, hogy az ember évi 20-30 állásinterjúra menjen, ha van munkája amúgy is.
jan. 21. 07:44
4/10 anonim válasza:
Otthoni, rugalmas munkavégzés mellett online megoldják, vagy "orvoshoz mennek", esetleg egy napra betegszabadságot kérnek.
De volt már olyan, hogy munka előtt vagy után tudtam beiktatni.
jan. 21. 08:32
5/10 anonim válasza:
Meg szoktam kérni interjúztatót, hogy munkaidőmön kívülre tegyük.
jan. 21. 08:40
6/10 anonim válasza:
Amikor nemrég a kolléganőm írt egy emailt, hogy nem érzi jól magát, az adott napra kivenne egy szabit, azonnal tudtam, hogy interjúra megy. Pár nappal később beadta a felmondását 😀
jan. 21. 09:50
7/10 anonim válasza:
Szabi- és betegszabi kikérés, vagy munkaidőn kívül intézi, esetleg ebédszünetben, amennyiben az hosszabb időt jelent, vagy "orvoshoz kell mennem, de utána jövök".
jan. 21. 10:17
8/10 anonim válasza:
En legutobb reggel 8.15-re mentem, utana kb 9 utan beertem dolgozni. Szerencsere csak 1 kör volt az interjú.
jan. 21. 11:19
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik nálunk szigorúbbak a távolléttel. De köszi a válaszokat, szemezgetek belőlük, aztán valahogy csak megoldom.
jan. 21. 12:19
10/10 Metionin válasza:
Szabival. Nekem annyi szerencsém volt, hogy legutóbb az összes interjúm online volt, be tudtam illeszteni a napba. Párom szabit vesz ki, neki inkább személyes interjúi vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!