Ha lekezelőek voltak veled az állásinterjún akkor dolgoznál ott később?
Kisebb cég, nem stressz interjú volt. Egész egyszerűen bunkók voltak. Szerintem az egész interjút szarul szervezték meg, mert rohanás volt az egész, közben melózniuk is kellett és végig úgy éreztem teher vagyok nekik, csak minél előbb kell valaki akit felvegyenek.
Úgy néz ki engem választottak, de nem tudom el vállaljam-e, ma délután hívnak, addig döntenem kellene.
Én már utasítottam vissza interjú miatt álláslehetőséget. Nem bántam meg.
Amikor egy rendszergazdai állásra jelentkeztem, és az interjú nagy része bőven a magánszférát sértő kérdésekből állt, a másik fele meg a szakmai tudásom megkérdőjelezéséből (pusztán úgy ránézésre, konkrét kérdések nélkül), Akkor azt mondtam, hogy inkább keresek még pár hétig állást, de én ilyen tuskó felettessel nem vagyok hajlandó dolgozni. (Azóta is érdekelne, vajon az, hogy kivel élek, mióta van barátnőm, mi barátnőm munkája, tervezzük-e már az esküvőt, illetve a "munkanélküliként ugyan honnan volt pénzem buszra" kérdések hogy kapcsolódtak a leendő munkakörömhöz?)
Igen, tudom. :/
De én mindent összevetve azt mondom, van egy határ, amin túl már semmi köze a munkáltatónak az életemhez. Ami nem függ össze a munkavégzésemmel, ahhoz végképp semmi köze. És mindez egy nagyképű, kukacoskodó, lekezelő stílussal is párosult, szóval nem volt vitás, felesleges rájuk az időt pazarolnom, mert hosszabb távon úgysem dolgoznék ott.
Érdekes, máshol tudnak emberként viselkedni, és nem a magánéletem volt a fő téma.
Hogy te hogy dönts, azt Neked kell tudni. Azért nem mindegy, hogy csak a pocsék szervezés miatt nem volt ideális az interjú, vagy tényleg olyan búvalbélelt ott a közösség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!