Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondhatok ez miatt azonnali...

Felmondhatok ez miatt azonnali hatállyal? Hogyan lehet ezt bele írní, megfogalmazni?

Figyelt kérdés

Felmondhatok azért mert, a műszakvezetőm sértegeti a külsőm, ordíbál velem, fogadásokat köt rám?

Lelkileg ki készít és már nem bírom tovább.

jan. 20. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kinek szóltál erről?
jan. 20. 19:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Először menj a főnököd főnökéhez és ott tegyél panaszt!

Ha nem történik semmi, akkor igen, fel tudsz mondani azonnali hatállyal.

Erről találsz sablont Google-n. Én is onnan töltöttem le.

jan. 20. 19:16
 3/15 anonim ***** válasza:
14%
Bizonyos időn belül, most nincs kedvem kikeresni mennyi.
jan. 20. 19:26
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenkor mindig elcsodálkozom, hogy ilyen műszakvezetőt miért tűr el egy vállalat is????! Mindenképpen HR osztályon tegyél panaszt kedves kérdező, és igen, ha felmondasz, okként írd le, hogy a műszakvezető miatt mondasz fel. Ha meg nem engedik az azonnali hatályú felmondást, tehát köteleznek a felmondási idő ledolgozására, azt töltsd le táppénzzel.
jan. 20. 19:28
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
4: ez nem engedés kérdése... egyoldalú jognyilatkozatot kénytelen elfogadni. Ilyenkor ugye jár végkielégítés (ha amúgy megvan hozzá a ledolgozott idő) + a felmondási időre járó bér (annak ellenére is, hogy nincs felmondási idő).
jan. 20. 19:32
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Másokkal nem ugyanígy viselkedik? Meg lennék lepve, ha nem. Akkor viszont együtt tegyetek panaszt.
jan. 20. 19:37
 7/15 anonim ***** válasza:
31%
5ös volt nem egy eset, mikor azt mondták, igen elengedjük a felmondási időt, nem lesz gond belőle, utána meg kapta a volt alkalmazott a papírt, hogy beperelte a volt munkáltató, mert követelte a felmondási időre vonatkozó bért a volt dolgozótól. Ráadásul legjobb tudomásom szerint ha a munkavállaló mondd fel, nem jár végkielégítés.
jan. 20. 19:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
#4 nálunk 13 nő tett írásbeli panaszt egy férfi vezető ellen a HR-en. A nők már nem, de a férfi még mindig a cégnél dolgozik, vezető beosztásban.
jan. 20. 19:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

8-as. Ez rohadt szomorú, h a 21sz-ban, Magyarországon még mindig ez van!

A nőket még mindig nem tekintik egyenrangú emberként a férfiakkal.

jan. 20. 19:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
4es vagyok..... Igen 8as, ez sajnos benne van a pakliban..... Ettől még nem ez a normális dolog.... De pont ezért is írtam, hogy ha egy cégnél ilyen vezetők vannak, akkor másban is etikátlan lehet. Ezért is tanácsoltam a kérdezőnek, ha nem tud azonnali hatállyal felmondani, vállalja be a felmondási időt, és menjen el táppénzre. Ezzel valahol a céggel is ki tud kicsit babrálni.....
jan. 20. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!