Nekem miért kell szégyellnem magam és mindenért bocsánatot kérni, miközben tőlem még senki az életben nem kért bocsánatot?
Figyelt kérdés
Amikor másik betámad, én elhallgatok. De amikor kijön belőlem a feszkó, nekem kell szinte elásnom magamat a földbe.ma 07:51
11/13 anonim válasza:
Hát... ne minket kérdezz. Te cisnálod ezt magaddal.
Miért csinálod ezt? Mármint lemész lábtörlőbe aztán kikéred magadnak amiért lábtörlőben vagy. Mindkettőt te csinálod. Mi lenne, ha mondjuk normálisan határokat húznál?
12/13 anonim válasza:
11 Azert ez nem olyan egyszeru am. Neked meg kb semmi empatiad nincs...
13/13 anonim válasza:
12, van empátiám. Ezért is világítottam rá, hogy a kérdező a saját önbecsülési zavarából teszi amit tesz, nem pedig mások ényszerítik rá.
Pszichológushoz kell fordulnia, ha változást akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!