Annyira sértő a "táncoslábú" jelző, hogy emiatt senki nem beszél velem?
Ezért jól meg leszek hurcolva, de szerintem nem volt semmi oka megsértődni. Nem bántásból mondtad, semmi rossz szándék nem volt benned és innentől kezdve az én szememben a sánta a túlérzékeny.
Még ha neki nem is vicces akkor is tisztázhatta volna, hogy legközelebb ezzel ne viccelj, ahelyett hogy megsértődik mint egy 5 éves.
#6 mire gondolsz?
Ha arra hogy megmondtam, hogy le leszek pontozva akkor elég csak megnézni az előző válaszokat.
Egyébként meg nem tudok gondolatot olvasni, mert ha tudnék akkor azt is tudnám előre hogy mitől sértődik meg valaki és mit tart viccesnek, szóval sosem lenne sértődés.
Igen, bunkóság. Nem tehet róla, hogy sánta, változtatni sem tud rajta. Te bármikor tudsz fogyni.
Viszont ezzel a többiek szemében is elástad magadat, abból indulhatnak ki, hogy biztos őket is gúnyolod a hátuk mögött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!