Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Annyira sértő a "táncoslábú"...

Annyira sértő a "táncoslábú" jelző, hogy emiatt senki nem beszél velem?

Figyelt kérdés
Az egyik munkatársam kicsit sánta és viccből úgy hivatkoztam ra hogy a táncoslábu. Csak egy buta vicc volt és csak 2 kolléganak mondtam, ők még szétkürtölték az egész cégben és azóta kb hozzám sem szólnak. Engem is folyton ugrattak hogy kövér vagyok de nem vettem sértésnek bezzeg ha egy sántával viccelek akkor mindenki szemében én vagyok a geczi
júl. 16. 05:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Igen
júl. 16. 05:57
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Te önszántadból vagy dagadt, mert mértéktelenül zabálsz mint egy disznó, és lusta vagy mozogni. Viszont egy sánta az önhibáján kívül sánta.
júl. 16. 05:59
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
Elég nagy bunkó vagy.
júl. 16. 05:59
 4/23 anonim ***** válasza:
83%
Fogyatékkal élőkkel gúnyolódni az egyik leggerinctelenebb dolog a szememben. Ha a felettesed lennék addig szivatnálak, csesztetnélek, megkeseríteném az életed a melóban amíg önszántadból fel nem mondasz.
júl. 16. 06:06
 5/23 anonim ***** válasza:
5%

Ezért jól meg leszek hurcolva, de szerintem nem volt semmi oka megsértődni. Nem bántásból mondtad, semmi rossz szándék nem volt benned és innentől kezdve az én szememben a sánta a túlérzékeny.

Még ha neki nem is vicces akkor is tisztázhatta volna, hogy legközelebb ezzel ne viccelj, ahelyett hogy megsértődik mint egy 5 éves.

júl. 16. 06:15
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
#5: bárkinek a gondolatában tudsz olvasni, vagy vannak határok?
júl. 16. 06:37
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

#6 mire gondolsz?

Ha arra hogy megmondtam, hogy le leszek pontozva akkor elég csak megnézni az előző válaszokat.

Egyébként meg nem tudok gondolatot olvasni, mert ha tudnék akkor azt is tudnám előre hogy mitől sértődik meg valaki és mit tart viccesnek, szóval sosem lenne sértődés.

júl. 16. 06:58
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-ös szerintem a kérdezö másik profilja
júl. 16. 07:14
 9/23 anonim ***** válasza:
84%

Igen, bunkóság. Nem tehet róla, hogy sánta, változtatni sem tud rajta. Te bármikor tudsz fogyni.

Viszont ezzel a többiek szemében is elástad magadat, abból indulhatnak ki, hogy biztos őket is gúnyolod a hátuk mögött

júl. 16. 07:17
 10/23 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem vicces 😅
júl. 16. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!