Annyira sértő a "táncoslábú" jelző, hogy emiatt senki nem beszél velem?
Figyelt kérdés
Az egyik munkatársam kicsit sánta és viccből úgy hivatkoztam ra hogy a táncoslábu. Csak egy buta vicc volt és csak 2 kolléganak mondtam, ők még szétkürtölték az egész cégben és azóta kb hozzám sem szólnak. Engem is folyton ugrattak hogy kövér vagyok de nem vettem sértésnek bezzeg ha egy sántával viccelek akkor mindenki szemében én vagyok a geczijúl. 16. 05:54
21/23 anonim válasza:
Szerintem autista vagy, 19-es. Teljesen más a kapcsolatod a barátaiddal, családoddal, mint idegenekkel. Ezt maximum suli kezdetén el kellett volna sajátítani. De akkor még biztos értetted, mert biztos máshogy szóltál a tanárokhoz, mint a szüleidhez.
22/23 anonim válasza:
19-es teljesen más egy közeli ismerőssel piszkálódni, mint egy kollégával. Plusz ezeket szemtől szembe csinálja az ember és együtt röhögnek rajta a kérdező viszont ezt másoknak mondta
23/23 anonim válasza:
Nem csodálkozom az ilyen viselkedésen, hisz magyarok-, azaz kipcsákok vagyunk.
Hiába az ész, ha nem tudjuk használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!