Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 6 hónap pihenés elegendő...

6 hónap pihenés elegendő lehet "újratöltődésre", amit 2 munka között tölt el az ember?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem, hogy néhány hónap múlva felmondok, és ahelyett, hogy rögtön új állást keresnék, tartok egy önismereti, utazgatós, fizikai és mentális egészségemre fordított pihenőt, amit nagyjából 5-6 hónapig szeretnék. A pénztől elesés része ennek nem probléma, több évi megtakarításom van, melyből az egészségem érdekében hajlandó vagyok áldozni.

A kérdésem főleg arra vonatkozik, hogy azok, akik hasonló céllal tartottak szünetet, mennyi időre volt nekik szükségük, illetve azoktól kérdés, akik terveznének hasonlót, hogy mennyi ideig akarnának?

tegnap 12:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Megveregetheted a jobb kezeddel a bal válladat (vagy fordítva): megmutattad a világnak, milyen f***a gyerek vagy, mert több évi megélhetésre való megtakarításod van. Ajánlom, hogy kicsit még dicsekedj az ingatlanjaiddal és azzal, hogy nettó másfél millió alatt fel sem kelsz meg különben is csak full remote senior contractor munkákat vállalsz el csak külföldi cégeknek, csak dollárban, aztán már teljes lesz a gyönyöröd, mennyire ki tudtad dicsekedni magadat.
tegnap 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:

11

Savanyú a szőlő?

Mindenki előtt ott a lehetőség...

Mondom ez úgy hogy 27 évesen árva lettem ha nem lenne még elég jó a sztori...

tegnap 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha te ezt így ki tudod számítani,megteheted, akkor csináld...

nekem általában 6 hónap szokott lenni munkák között, és végig stresszelem az egészet, nagyon rossz a pénztelen időszak.

tegnap 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!