Miért nem adják ki sok helyen kötelezően a december 24-január 6 közti időszakot?
Örülnél neki, ha inkább az éves szabadságodból vonnák le?
Nekem se adták ki, csak kivettem. Viszont fontolgatom, hogy jövőre nem veszem ki, ilyenkor úgyis uborkaszezon van, senki nem dolgozik, nem megerőltető a munka. Cserébe kiveszem máskor (pl nem csúcsidőben nyaralni vagy valami)
#2 Én csinálok ilyet simán, igen. Két ünnep közt mondjuk nem ment volna, ezért most kivettem. (Síelni voltam aztán ott pont 9-17 nem tudok elérhetőnek lenni).
Szóval ha kell a szabi, akkor vedd ki. Addig jó, amíg a cég nem rendelkezik arról, hogy mikor vedd ki a szabit. Én pl beoszthattam az összeset kedvem szerint, örülök neki, hogy nem volt ilyen, hogy pl kötelező 5 napot kivenni karácsony előtt/után vagy augusztusban.
Akit érdekel a munkája, talál munkát...
Én is így voltam vele, mindig...
A többi maszlag!
7; abban egyetértünk, hogy ez egy hozzáállás... de nem kezdem el magyarázni, miről tanúskodik, mert hiába tenném, úgyse értenéd...
Maradj meg a hitedben, de hogy akkor eszerint te sem dolgozni mész a munkahelyre és nem hivatásnak tekinted a munkát, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!