Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A fizikai tényleg tönkretesz?

A fizikai tényleg tönkretesz?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam a burkoló szakma elsajátításán, viszont tartok az egészségügyi hátrányaitól. Való igaz, hogy tönkremennek az ízületeim, derekam?

jan. 3. 22:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezért mennyél juhásznak, ácsnak, szakácsnak vagy úszó-oktatónak, az is fizikai munka, nem csak az építkezés...=) 👍
tegnapelőtt 04:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnos nem találom, de volt fent a yt-on videó egy ázsiai burkoló srácról aki az egész munkafolyamatát rögzítette, és egy gurulós kis hokedlivel dolgozott. Totál megirigyeltem milyen könnyen csinálta, nem tudom hogy ez pl még miért nem terjedt el..
tegnapelőtt 04:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Gurulós térdeplő a neve, és abszolút nem olyan buli, mint amilyennek látszik. Lehet kipróbálni azt a cuccot, 90 négyzetméter padlóburkolásnál. Hajrá!

(Egy burkoló)

tegnapelőtt 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!