Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gáznak találnátok, ha a...

Gáznak találnátok, ha a munkahelyen folyton az ivászatról viccelődnének a kollégák?

Figyelt kérdés

Valahogy nem "látom benne" a viccet, az anekdotákban meg mindenben amit ezzel kapcsolatban meg kell hallgatnom, hanem inkább szánalmasnak tűnik az egész

Nálatok is folyton téma a munkahelyen a piálás?

tegnapelőtt 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Az alkohol egy komoly dolog/drog, ami nem igazán válogat a társadalmi rétegek között. Ismerek középiskolai "borozós" tanárt, sokáig nem volt egyértelmű a tevékenysége, de egy szupermarketben végül is csak beigazolódott a sejtésünk.

Rengetegen isznak az országban. Én inkább tőled kérdezném meg hogy, erre nem jöttél rá?

Sajnos hasonló társadalmi problémára jutott az ország mint annak idején a Szovjetunió, ami örökölt a mai Orosz társadalom.

Gondolom nálad a rokonságban sincs ivó ember, jól sejtem? Másképp nem tetted volna fel a kérdésed.

tegnapelőtt 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálatok is folyton téma a munkahelyen a piálás?

+ a dugás

Legutóbb azt részletezték hogy szopnak a rosszlányos prostik meg a pihenő helyeken lévő utcai c prostik.

tegnapelőtt 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:

“Nálatok is folyton téma a munkahelyen a piálás?”

Nem. Én intelligens emberekkel dolgozom…

tegnapelőtt 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:

2

színvonalas munkahelyed lehet. részvétem.

tegnapelőtt 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem.

És ez nagyon kiábrándító.

Dolgoztam olyan helyen, ahol bárki kinézte volna a kollégákról, hogy ilyenekkel viccelődnek.

De hosszú évek alatt talán csak egyszer volt ez téma.

Voltak ott is viccelődések, de inkább az volt a jó, hogy lehetett a munka alatt zenét hallgatni és nem csak fél fülhallgatóval, hanem kirakhatta bárki maga elé/mellé a rádiót/boom boxot/telefont+PC hangfalat.

Persze csak "kulturált" hangerő mellett.

És ott azért is inkább az ilyen-olyan zenék és filmek beszerzéséről volt inkább téma.

(De ez már régebben volt és kb. az első okostelefonok megjelenéséig tartott.

És talán akkor, az idő tájt kezdték mindenhova 'is' felszerelgetni a kamerákat.)

tegnapelőtt 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Az előzőhőz (20:44-hez):

A "Nálatok is folyton téma

a munkahelyen a piálás?"-ra vonatkozott a "nem".

tegnapelőtt 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Közmunkában ez volt a standard téma a dugás mellett. Valamint a panaszkodás, hogy egyre sz**abb az ország helyzete a politikusok miatt.

Aki próbált valami értelmesebb témáról beszélni (utazás, filmek, színház stb) az rögtön gúnyolva lett, meg kibeszélték a háta mögött.

tegnap 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!