Gáznak találnátok, ha a munkahelyen folyton az ivászatról viccelődnének a kollégák?
Valahogy nem "látom benne" a viccet, az anekdotákban meg mindenben amit ezzel kapcsolatban meg kell hallgatnom, hanem inkább szánalmasnak tűnik az egész
Nálatok is folyton téma a munkahelyen a piálás?
Az alkohol egy komoly dolog/drog, ami nem igazán válogat a társadalmi rétegek között. Ismerek középiskolai "borozós" tanárt, sokáig nem volt egyértelmű a tevékenysége, de egy szupermarketben végül is csak beigazolódott a sejtésünk.
Rengetegen isznak az országban. Én inkább tőled kérdezném meg hogy, erre nem jöttél rá?
Sajnos hasonló társadalmi problémára jutott az ország mint annak idején a Szovjetunió, ami örökölt a mai Orosz társadalom.
Gondolom nálad a rokonságban sincs ivó ember, jól sejtem? Másképp nem tetted volna fel a kérdésed.
Nálatok is folyton téma a munkahelyen a piálás?
+ a dugás
Legutóbb azt részletezték hogy szopnak a rosszlányos prostik meg a pihenő helyeken lévő utcai c prostik.
“Nálatok is folyton téma a munkahelyen a piálás?”
Nem. Én intelligens emberekkel dolgozom…
2
színvonalas munkahelyed lehet. részvétem.
Nem.
És ez nagyon kiábrándító.
Dolgoztam olyan helyen, ahol bárki kinézte volna a kollégákról, hogy ilyenekkel viccelődnek.
De hosszú évek alatt talán csak egyszer volt ez téma.
Voltak ott is viccelődések, de inkább az volt a jó, hogy lehetett a munka alatt zenét hallgatni és nem csak fél fülhallgatóval, hanem kirakhatta bárki maga elé/mellé a rádiót/boom boxot/telefont+PC hangfalat.
Persze csak "kulturált" hangerő mellett.
És ott azért is inkább az ilyen-olyan zenék és filmek beszerzéséről volt inkább téma.
(De ez már régebben volt és kb. az első okostelefonok megjelenéséig tartott.
És talán akkor, az idő tájt kezdték mindenhova 'is' felszerelgetni a kamerákat.)
Az előzőhőz (20:44-hez):
A "Nálatok is folyton téma
a munkahelyen a piálás?"-ra vonatkozott a "nem".
Közmunkában ez volt a standard téma a dugás mellett. Valamint a panaszkodás, hogy egyre sz**abb az ország helyzete a politikusok miatt.
Aki próbált valami értelmesebb témáról beszélni (utazás, filmek, színház stb) az rögtön gúnyolva lett, meg kibeszélték a háta mögött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!