Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az hol igazságos ,hogy egy...

Az hol igazságos ,hogy egy youtuber vagy egy instás többet keres,mint egy igazi munkát végző ember aki rendesen dolgozik mondjuk napi 8 órában?

Figyelt kérdés
Nekem felháborito, hogy ilyen youtuberek meg ilyen tik tokosok mennyit keresnek , gyakorlatilag haszontalan tartalmak keszítésével.
jan. 2. 23:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%
20# Mi akadályoz meg abban téged, hogy te is "ingyenélő" influencer legyél? Mi?
jan. 3. 13:32
 22/32 anonim ***** válasza:
85%
20# TE mit tettél meg azért, hogy ne a gyárban kelljen három műszakban 12 óráznod 90 éves korodig? Mit tettél azért, hogy ne percenként kelljen a műanyag sajtburgereket gyártanod tonnaszámra a Mekiben? Mit? Nem irigykedni kellene, ha tetszik az életmódjuk, te is lehetsz influencer, és akkor majd te is sok pénzt keresel vele. Rajta!! Zárójeles megjegyzés: a legtöbb influencer, Youtuber nem fut be , nem lesz híres, lehet van párszáz megtekintése, szerintem azért nem is fizet a Youtube. Csak erről senki nem beszél. Ahhoz, hogy valaki befusson, megélhessen a streamelésből, videógyártásból, széles követőtáborral kell rendelkeznie. Úgyhogy ébredj fel a porcukros Disney-álomból, mert baromira nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt te elképzeled.
jan. 3. 13:52
 23/32 anonim ***** válasza:
13%
21/22 én nem irigykedek, és bár egy gyárnál dolgozok (multi), de mint termelési kontrolling vezető, közgáz alap és mester diplomával :) Ennek megfelelően jól keresek, sokat tanultam, értékes munkát végzek. Viszont zavar hogy ezek a társadalom heréi a semmire kapnak sok pénzt. Abban igazat adok hogy közülük is csak azok futottak be akik széles követőtáborral rendelkeznek, de ha ha ez nem lenne, ha nem lenne a sok agymosható, tufa szivacs aki ezeknek a patkányoknak a csilli villi élethez asszisztáljon, akkor ezeknek is gyárban kéne robotolniuk mert amúgy semmihez nem értenek. A legtöbbjük rendes iskolába sem járt
jan. 3. 14:26
 24/32 anonim ***** válasza:
61%
23# Mi tart vissza? Te is elmehetsz prostinak mondjuk, és akkor dől majd a della..
jan. 3. 14:58
 25/32 anonim ***** válasza:
75%
23# Mit értünk hasznos dolog alatt? Neki biztos hasznos, olyan szempontból, hogy megél belőle, aki meg kíváncsi rájuk, azoknak is hasznos, mert fizetnek érte, követik őket. A mesterséges intelligencia hasznos? Önkiszolgáló kassza hasznos? Elveszi a sok naplopó kasszás munkáját, pfejjj....
jan. 3. 15:40
 26/32 anonim ***** válasza:
56%
YouTuber és YouTuber, valamint TikToker (?) és TikToker közt is nagy különbség van, az általuk legyártott tartalomról, annak minőségéről nem is beszélve. Bárki belevághat bármelyikbe, azonban nincs rá garancia, hogy amúgy be is fut majd önerőből, vagy akár segítséggel. Arról nem is beszélve, hogy azért tenni is kell valamit, az esetek igen nagy többségében, hogy pofásabb összeget kapjon az adott YouTuber és TikToker.
jan. 3. 20:26
 27/32 anonim ***** válasza:
56%

Én nem vagyok biztos benne,hogy egy tartalomgyártó a youtube-tól,vagy tiktok-tól kap annyi pénzt hogy megélljen belőle.

Ha jól tudom-Sápi Vivi beszélt erről-van egy ügynökség,akik figyelik a közösségi médiát,nézik kinek mennyi követője van,ha az illető elér egy számot,mondjuk 10000,felveszik vele a kapcsolatot,és ők lesznek az összekötők a tartalomgyártó és a szponzorok közt-részesedésért.

jan. 3. 21:19
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Manapság a szélhámosság a legjobb üzlet, - a tisztességet, becsületet, rátermettséget 2000 környékén végleg törölték az összes szótárból.

Minél nagyobb üzemben vagy képes hülyének nézni, átverni az embereket - így 2025-öt írva, - annál "menőbb" leszel! Nagyot változna hirtelen a világ, ha egy természeti katasztrófa alaposan hátba verné a digitális világot! Lehet, hogy talán kellene is egy ilyen, hogy az emberiség visszazökkenjen a valóságba, - mert sokan már a jólétükben nem tudnak mit kezdeni magukkal!

jan. 4. 17:04
 29/32 anonim ***** válasza:
72%
Mi köze a szélhámosságnak a tiktokhoz/youtubehoz?
jan. 4. 17:18
 30/32 anonim ***** válasza:

Láttam a Facebook posztot, ami ezt a kérdést ihlette.

Nem, nagyon nincs így, hidd el. Egy youtubertiktokkerinlfuenszer kiöregedik, kiszorítja a többi influenszer, hirtelen érdektelenné válik. Ha viszont másnak van egy jó szakmája, tapasztalata vagy diplomája, az a későbbiekben nagyon is kifizetődő lesz.

Magyarul az inlfuenszerkedés gyors és azonnal jó pénzt hoz, de csak pillanatnyi. A becsületes munka hosszú távú, lassan van eredménye, de stabilabb, mint a videó tartalomgyártás.

tegnapelőtt 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!