Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem úgy lenne igazságos, ha...

Nem úgy lenne igazságos, ha felváltva használnánk a céges autót?

Figyelt kérdés
2 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, céges autóval kisvárosból ingázom megyszékhelyre, ami oda-vissza 32km. Eddig kényelmes volt, mert csak egyedül utaztam, de az utóbbi fél évben jött 4 új helybeli kolléga, akiket minden reggel és meló után háztól-házig szállítok. Mindez nekem napi 20 perccel több meló, hogy mindenkit felvegyek és hazavigyek. Oké, lehet mondani, hogy 20 perc az semmi, de 22 munkanappal számolva az már több, mint havi 7 óra! A 4-ból 3 kollégának van jogsija, simán megtehetnék, hogy néha ők viszik a bandát, hogy ne nekem kelljen minden reggel korábban kelnem, és később érjek haza. Csakhogy a főnök nem akarja rájuk bízni az autót, mert "fiatalok és nincs elég rutinjuk".
júl. 25. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Az igazságos az lenne, ha egyikőtök sem használná erre, örülj neki, hogy egyáltalán van ilyen lehetőség.
júl. 25. 23:36
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen jogos a főnök érvelése. Téged régóta ismer, rád meri bízni a céges autót. A többiekre nem. Nekik nyilván akkor se adná oda, ha céges ügyben menni kéne valahová napközben. Küldene téged vagy mást, akiben megbízik.
júl. 26. 01:21
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
A helyedben azért kicsit megtiszteltetésnek venném azt, hogy a főnököd rád ruházza a felelősséget. Másfelől pedig megkérdezném tőle, hogy idővel ez nem e változhatna (az elképzelésed szerint), ha neked ez tényleg akkora probléma.
júl. 26. 05:17
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Örülj, hogy luk van a valagadon.
júl. 26. 07:56
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Járj saját kocsival saját benzinből és probléma megoldva
júl. 26. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Sok irigy proletár hogy megsértődik azon, hogy más céges autóval járhat haza :D
júl. 26. 09:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Legjobb az lenne, ha minden sofőrnél 1 hétig lenne az autó havi 4 hét van átlagosan, tehát így igazságosan el lenne osztva.
júl. 26. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
Én a helyedben örülnék a céges autónak így is. Az a havi 7 óra plusz semmi a benzin és az autó kopáshoz képest, amit a saját kocsidra kellene fizetned. ☝️
júl. 26. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!