Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik most január másodikán...

Akik most január másodikán már kezdtek újra dolgozni: Hogyan telt/telik az első újévi munkanapotok?

Figyelt kérdés
jan. 2. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
még 5 perc és vége... tök beteg vagyok, sok kedvem nem volt hozzá még így home officeban sem
jan. 2. 15:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Várakozáson felül jól, mintegy 12500 ft borravalót is kaptam. És nem esett napközben! Minden okés volt. Még a szabadságigényló papírom is megírtam.
jan. 2. 16:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tanultam egész nap a munkahelyen. Mindjárt megyek haza. Ott is tanulni fogok.
jan. 2. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Reggel felmondtam, egész nap hozzám se szóltak a kollégák :D
jan. 2. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel 31-én is dolgoztam, így nem volt nagyon furcsa. Mondjuk a dátumbélyegzőn évet is állítottam. Ezért mégis más volt ez a nap.
jan. 2. 18:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Én rögtön elsején dolgoztam, többször le kellett ellenőriznem, hogy minden rendben van-e a rendszerrel, mert semmi munka nem érkezett be. :D
jan. 2. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk én mentem kinyitni a házat, a kollégák mind kivették még ezt a két napot. Szinte semmi dolgom nem volt. Tök jó volt így, én majd megyek szabira, amikor munka is van😁
jan. 2. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Ahogy eddig. Unalom.
tegnapelőtt 07:53
 9/10 Szolovjov ***** válasza:
Lassan telt az idő, de nem volt rossz. A darabszám is megvolt.
tegnapelőtt 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ma kezdtem. Jó szar. Gyűlölöm a munkámat. Inkább lennék csak egyetemen, de oda most csak vizsgázni járok, szorgalmi időszakban meg csak hétvégéken sajna.
tegnap 08:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!