Már most rosszul vagyok a hétfői munkakezdéstől. Hogy minél több időt nyerjek, ha éjjel is fent maradok hétfő reggelig, az gáz?
Van 1-millió Forintod és saját lakásod... De nem vagy jól anyagilag?! Na gondold el, hogy hová teszed magadat!...
Banknak vissza akartam volna adni 200-ezret, de még egyéb váratlan kiadások miatt kifutottam belőle és ágyat is venni akarok. Nem fogom tudni így csökkenteni a hitelemet, tehát éppen csak 50-E körül fogok tudni spórolni. Nyilván néhány hónap alatt összejön, de eredetileg már tavalyra akartam volna. Ettől függetlenül azt szoktam mondani, hogy megvan mindenem és jól vagyok. Mert így is tudok úgy élni, hogy habzsolom az életet. Nekem másfél millióm volt, ami elszállt.
Ráadásul én már holnapra megyek dolgozni. Úgyhogy gondolkodj el, hogy nem kéne sajnáltatni magadat. Bár nekem nincs is bajom azzal, hogy dolgozok holnapra.
Egyékbént ha addig nem alszok, akkor még jól meg is betegszel. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!