Már most rosszul vagyok a hétfői munkakezdéstől. Hogy minél több időt nyerjek, ha éjjel is fent maradok hétfő reggelig, az gáz?
Nekem még annyi minden van hétvégére is, hogy távoli messzességnek tűnik a hétfő.
Eleve csak holnap jön fizum addig nem tudok semmit csinálni. Nekem a mai nap a nehéz a pénztelenség okozta depresszio miatt.
Aztán pentekre már egy rakat ügyintézni valóm van mig szabin vagyok, a netem is pl ki akarják kapcsolni aznap rohanhatok befizetni, stb, aztán szombaton készulni a vasárnapra mert utazunk el, ott pörögni kell mindennel mert még ahnap vissza hogy ki legyunk pihenve hétfőre is.
Ez mellett pénteken(fél nap mert 14 ig vagyunk csak) jo lenne bemenni meloba, mert akkor nyernèk az évre meg egy nap szabit. Decemberben amiert dolgoztam 23, 30, 31 igy ott nyertem már 3 napot ez évre.
A hétfő így nekem még irdatlan messzinek tűnik.
Ma a depresszioval harcolok és az kőkemény küzdelem.
fogadd el nehéz lesz, és visszaáll minden a rendes kerékvágásba.
El kell fogadni ezt nem menekülni előle.
2, le kell mondani a túlzó vágyakról megelégedni azzal amid van.
MInél többre vágsz konkrétan annál kevesebbnek fogod érezni azt az időt amid van.
HA van még terved hajtsd végre ami megvalósítható eddig és mindfulness(majd munkában is)
Megtakarítás nekem is van ja a gyerek egyetemére nyelvvizsgára meg jogsira meg ilyenekre félretéve ill gyűjtve babakötvényben. Plusz nagyi félház ing.tulajdonom. az majd el lesz adva. De itt az ingatlan árak is kb "semmi". Mai áron kb 20 millio a lakás abbol lesz nekem 10 millám, de nem fogok másik 10 et felvenni mellé lakásra.
Meg ugye eszem sincs hogyan lehetne megforgatni 10 milliot hogyan csináljak belőle 20 at. Sajnos még hülyének is vagyok teremtve ilyenekhez..
Nem, 8, nem iszok.
De mikor az első mindennapi gondokra panaszkodik, csak vagy egy érzéketlen bunkó vagy egy agyhalott troll válaszolja, hogy jaj, nekem is csak egy miilióm van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!