Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hétfő óta itthon vagyok...

Hétfő óta itthon vagyok coviddal de még mindig köhögök és sokszor nagyon fáj a fejem. Maradhatok még tovább itthon?

Figyelt kérdés

Ma csináltam egy antigén tesztet mert holnap mennem kellett volna dolgozni mivel én hülye csak szerdáig kértem a táppénzt. A főnököm erősködött nagyon,hogy lehet így is dolgozni már.

Viszont az orvos szerint csak akkor mehetek ha nincsenek tüneteim és akkor is maszkban.

De ma is úgy köhögtem reggel,hogy azt hittem megfulladok.

Ilyen esetben mérges lesz a főnököm?

Meghosszabbíthatom a táppénzt?

2023. febr. 8. 09:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%
A "Dolgok amik soha meg nem történtek..." mai epizódjában:
2023. febr. 8. 09:47
 2/22 A kérdező kommentje:
Tessék?
2023. febr. 8. 09:47
 3/22 anonim ***** válasza:
52%

Hosszabítsd meg, persze. Fertőző vagy, ne menj emberek közé.

Az meg, hogy a főnököd ürül-e ennek... ez van, nem jókedvedben vagy beteg. Csak hívd fel a dokit időben.

Mondjuk ha COVID, akkor az garantáltan elviszi a hetet, lassabb lefolyású mint egy nátha.

2023. febr. 8. 10:30
 4/22 anonim ***** válasza:
38%
Háziorvos véleményét lenne érdemes kikérni ilyenkor.
2023. febr. 8. 12:20
 5/22 anonim ***** válasza:
25%
Nem írtad, mi az antigén teszt eredménye. Akkor menj emberek közé, ha már nincsenek tüneteid.
2023. febr. 8. 12:46
 6/22 A kérdező kommentje:
Pozitiv meg
2023. febr. 8. 12:57
 7/22 anonim ***** válasza:
43%
Én símán bementem pozitív önteszttel is dolgozni. Hiszen csak köhécseltem, meg enyhe orrfolyásom volt. És mire teszteltem magam, addigra, ha valakinek átadhattam, már tuti átadtam.
2023. febr. 8. 13:07
 8/22 A kérdező kommentje:
Jofej vagy.
2023. febr. 8. 13:12
 9/22 anonim ***** válasza:
37%
Ne kényeskedj már. Annak idején, amikor még influenzának hívták a covidot, mindenki dologzott betegen is és senki nem csinált ebből ügyet. Csak akkor marradtunk otthon, ha tényleg olyan beteg volt az ember, hogy nem tudott lábraállni.
2023. febr. 8. 13:19
 10/22 A kérdező kommentje:

Teljesen más az influenza és a Covid.

Még mindig.

2023. febr. 8. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!