Miért nem maradhatok itthon 24 évesen? (Ha nem jó helyre írtam, akkor bocsi. )
Szinte soha nem maradhatok itthon egyedül,pár óránál tovább!
Mindig olyanokat mondanak a szüleim,hogy példát kell mutatni a kicsiknek,stb.
Nem érzem igazságosnak ezt. Ha egyedül megyek el,akkor is max. este 9- re otthon kell lennem. Többször rám van telefonálva. Nem is aludhatok sehol.
Erre én nem adtam okot.
Hiába mondom nekik ezt el. Mindig azt mondják, még fiatal vagyok, lesz időm élni. Egyébként átsiklanak felette, mintha azt mondam volna "oké igazatok van " !
Itthon lakom, de besegítek! Nagyon szeretem a családomat és nem akarom megbántani sem őket! De nagyon sok az az idő, amit együtt töltünk. Vagy inkább, az a kevés amit mássokkal - más tevékenységgel.
Nem tudom, milyen elvek alapján győzhetném meg őket!?
Nem sokat kérek, csak annyit, hogy ne minden családi progi legyen kötelező. És ha elmegyek... ne hívogassanak. Mindig rendben volt minden. Tudják, ha baj van, úgyis szólok!
Valaki adjon tanácsot! Köszönöm!
Szerintem jogos a szüleidtől ez a korlátozás. Hiszen nekem is 40 éves koromig kellet otthon maradnom, sőt még a mobil- és internetkeretem is korlátozva volt.
Szerintem azt a 16 évet már kibírod, és utána már biztosan szabad lehetsz. Hiszen fiatal vagy még nagyon, lesz időd élni.
Erre csak 1 megoldás van a költözés, az minden problémát megold....
Ez már szerintem az a kategória, ami inkább börtön mint család....
Én 15-16 évesen nagyobb szabadságot kaptam már
Ilyenkor simán megmondod telefonba hogy bocsi de nem ugy alakult, ottalszok valakinél vagy később jövök...
utàna meg telefon kikapcs.
Hiába mondják hogy lesz időd még
erre nem lesz, ez az ember fiatalsága, sok szempontból a legszebb korszaka
és nem mondom hogy nem vagy kicsit kikésve már most
de tovább tényleg ne várj
Most ez komoly??
Gondolom igy nincs komoly kapcsolatod sem..
De miért hagyod ezt?
Annyit mondj amikor elmész hogy: sziasztok elmentem.ne aggodjatok mert későn jövök.a telot meg ne vedd fel vagy kapcsold ki.
De a legjobban akkor járnál ha el tudnál költözni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!