Miért nem maradhatok itthon 24 évesen? (Ha nem jó helyre írtam, akkor bocsi. )
Szinte soha nem maradhatok itthon egyedül,pár óránál tovább!
Mindig olyanokat mondanak a szüleim,hogy példát kell mutatni a kicsiknek,stb.
Nem érzem igazságosnak ezt. Ha egyedül megyek el,akkor is max. este 9- re otthon kell lennem. Többször rám van telefonálva. Nem is aludhatok sehol.
Erre én nem adtam okot.
Hiába mondom nekik ezt el. Mindig azt mondják, még fiatal vagyok, lesz időm élni. Egyébként átsiklanak felette, mintha azt mondam volna "oké igazatok van " !
Itthon lakom, de besegítek! Nagyon szeretem a családomat és nem akarom megbántani sem őket! De nagyon sok az az idő, amit együtt töltünk. Vagy inkább, az a kevés amit mássokkal - más tevékenységgel.
Nem tudom, milyen elvek alapján győzhetném meg őket!?
Nem sokat kérek, csak annyit, hogy ne minden családi progi legyen kötelező. És ha elmegyek... ne hívogassanak. Mindig rendben volt minden. Tudják, ha baj van, úgyis szólok!
Valaki adjon tanácsot! Köszönöm!
Nő vagyok, talán ezért is a túlféltés! Illetve, egyiküknek sem volt rendes családja, nem volt előttük egy családkép, bántották őket, és egyebek!
Egyébként, nagyon jó szülők!!! Csak ez a szabadság dolog! :/
A költözésbe bele sem merek gondolni!
Inkább megpróbálom elmagyarázni nekik, hogy másoknak 14 - 15 évesen több joguk van.
Csak a költözés a megoldás.
Abban a családban neked már nem lesznek könnyítések.
Nem lehet, hogy valami rossz élményük volt fiatal korukban, és amiatt probálnak most téged ennyire védeni?
Szerezz egy pasit, egyrészt akkor hátha nem féltenek majd annyira mellette, másrészt aludhattok majd egymásnál, nem fogja látni minden lépésed, és idövel hátha össze is tudtok költözni albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!