Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 50 éven felüli nőket Budapeste...

50 éven felüli nőket Budapesten felvesznek valahova dolgozni? Hova? Iskolai vegzettség: érettségi vizsga. Gyakorlat: nincs.

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy mar 35 even felulieket se nagyon vesznek fel. Igaz-e ez?

#50 ev
dec. 30. 11:18
1 2 3 4 5
 31/41 Katona Dius ***** válasza:
100%
Írtad, hogy 25 éves gyakorlatod van, mint telefonközpont kezelő. Abban, vagy ahhoz nagyon hasonló szakmában nem próbálsz meg elhelyezkedni?
dec. 30. 12:01
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Beírhatod a leírtakat a CV-be, de ha tesztírás van, akkor csak az számít, ami mögött van tudás...

Az pedig, hogy a legjobbak között voltál, a lőtéri kutyát sem fogja érdekelni

dec. 30. 12:03
 33/41 A kérdező kommentje:

Szoktam telefonos allasokra is jelentkezni.

Maganegrszsegugyi intezmenyekbe call center munkatarsnak pl.

Decemberben, ket hete behivtak, de aztan semmi. Volt 10 oldalas intelligenciateszt féleseg. Szerintem tökjól megoldottam es gyorsan.

dec. 30. 12:04
 34/41 A kérdező kommentje:

Konyhai kisegitonek se vettek fel, arra is jelentkeztem multkor.

Kinai boltba eladonak is. Egyszer behivtak oda is beszelgetni, aztan utana semmi.

Szemuveggyar: azt mondtak: mivel sokaig egyedul dolgoztam, szerintuk nem tudok emberekhez alkalmazkodni.

dec. 30. 12:09
 35/41 A kérdező kommentje:
Dijbeszedo ugyintezo, bkv levelezo ugyfelszolgalat, oda is jelentkeztem: semmi valasz vagy: nem engem valasztottak. Mar ezek is majdnem a legalja allasok.
dec. 30. 12:11
 36/41 A kérdező kommentje:
Tavaly gyarban dolgoztam fel evig egy muszakban, de aztan megszunt a gyartas, elbocsatottak mindenkit. Maszkokat gyartottunk.
dec. 30. 12:17
 37/41 A kérdező kommentje:

Kormanyablak, telefonos ugyintezo: egyszer behivtak, masodjara mar nem.

De az a legritkabb, ha behivnak valahova.

100-200 palyazat bekuldesből egy, ha akad, aki valaszol, hogy menjek be interjura.

Amugy tavaly a gyari munkat is legaljanak gondoltam, mikor jelentkeztem ra, de nem volt olyan rossz amugy.

dec. 30. 12:33
 38/41 anonim ***** válasza:
34%
27# Na tessék... Minek tanuljon az ember, ha ennyit ér? Azt mondják, érettségi nélkül is kitörölheted. Hát de azzal is. Még szakmával is.
dec. 31. 14:32
 39/41 anonim ***** válasza:
47%
38-as: A kérdezö NEM TANULT semmit, ült az egyetemen, de nem fejezte be, nincs szakmája, nincs végzettsége, nincs szakmája, csak egy elavult érettségije, amiböl az aktuális sem ér sokat.
dec. 31. 15:23
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi hirdetünk váltott műszakos recepciós állást. Gyakorlat nem szükséges, érettségi elég. Viszont kell tudni legalább 1 idegen nyelvet és vállalni a nappalos és éjszakás műszakokat is, minden nap nyitva vagyunk.
jan. 2. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!