Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 50 éven felüli nőket Budapeste...

50 éven felüli nőket Budapesten felvesznek valahova dolgozni? Hova? Iskolai vegzettség: érettségi vizsga. Gyakorlat: nincs.

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy mar 35 even felulieket se nagyon vesznek fel. Igaz-e ez?

#50 ev
dec. 30. 11:18
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Eddig telefonkozpont kezelo voltam, 25 evig.
dec. 30. 11:41
 22/41 anonim ***** válasza:
67%

Én anno jelentkeztem egy egyszerű irodai állásra jópár éve és mondta a HR-s, hogy 628 (!!!!!!) CV érkezett eddig.

Ezt ugye megszűrik, és természetesen ha sok az a kandidáns, aki megfelel a követelményeknek, akkor csak azt a 10-20-at hívják be, aki tud valami extrát a szemükben.

Ha ennek nem felelsz meg, máris kuka a CV.

Félő az, ha nem tudsz különösebbet felmutatni, akkor az olyan állásoknál lesz reális esélyed, ami szintúgy "nem mutat fel sokat", vagyis amiket sokak kerülnek, mert kényelmetlen, mert olyan a munkakör, olyan a fizu stb.

Félek, hogy esetedben nagy luxus a válogatás!

dec. 30. 11:46
 23/41 A kérdező kommentje:
Nincs ferjem, egyszemelyes haztartasom van. A szuleim adnak penzt ennivalora, 10.000 ft per hét. Kenyeren es vizen elek julius 15-e ota.
dec. 30. 11:46
 24/41 A kérdező kommentje:
628 palyazo? Az jo sok!
dec. 30. 11:48
 25/41 anonim ***** válasza:
67%

Igen, és a 628-cal nem sarkítottam, azt írtam le, ami infot én kaptam, és úgy, hogy a CV leadásig még volt idő.

Azt gondolom, ezt vedd alapul, amikor tendert adsz be.

dec. 30. 11:49
 26/41 A kérdező kommentje:
Aha, ertem.
dec. 30. 11:50
 27/41 A kérdező kommentje:

Amugy az iskola legjobb tanuloja voltam altalanos iskolaban. Szakkozepiskolaban az osztalyban az 5-10 legjobb kozt.

Tizenevesen angol kozepfoku vizsgat tettem. Nemetul is tanultam onnantol kezdve.

Ot evig zeneiskolaba is jartam tizenevesen.

45 evesen elte jogasz szakra, nappali tagozatra jartam 5 evig, de nem sikerult befejezni.

dec. 30. 11:54
 28/41 A kérdező kommentje:
5 eves korom ota sportolok, tornazok, edzek mindig valamit.
dec. 30. 11:56
 29/41 anonim ***** válasza:
67%
Ez semmit sem jelent, mert egyiknek sincs relevanciája.
dec. 30. 11:56
 30/41 A kérdező kommentje:
Hat, nincs. Tudom.
dec. 30. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!