Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 50 éven felüli nőket Budapeste...

50 éven felüli nőket Budapesten felvesznek valahova dolgozni? Hova? Iskolai vegzettség: érettségi vizsga. Gyakorlat: nincs.

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy mar 35 even felulieket se nagyon vesznek fel. Igaz-e ez?

#50 ev
dec. 30. 11:18
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
73%
Pedig még egy ilyenre se vennének fel a legtöbb helyen.
dec. 30. 11:30
 12/41 A kérdező kommentje:
De miert vagyok keves? A hirdetesben leirt kovetelmenyeknek megfelelek. Megse hivnak be sehova.
dec. 30. 11:30
 13/41 anonim ***** válasza:
73%
Mert az ilyen munkákra sokan jelentkeznek és akkor inkább választanak olyat, aki fel is tud mutatni valamit, veled ellentétben.
dec. 30. 11:32
 14/41 A kérdező kommentje:

Hat, lehet.

Kinai boltba se vesznek fel eladonak, gyari munkasnak se vesznek fel szemuveggyarba….

Ezekre is jelentkeztem.

dec. 30. 11:33
 15/41 A kérdező kommentje:

Sokan jeletkeznek ezekre?

Es mi az, amire kevesen jelentkeznek, ahol lenne eselyem?

dec. 30. 11:34
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen, mert ahova kevesen jelentkeznek, az azért van, mert sok dolgot várnak el, amiknek te úgyse felelnél meg.
dec. 30. 11:35
 17/41 A kérdező kommentje:
Hat, igen.
dec. 30. 11:36
 18/41 Katona Dius ***** válasza:
67%

Vannak ingyenesen elvégezhető képzések a munkaügyi központokban, ahova egyáltalán nem kérnek érettségit sem, vagy épp csak érettségit. Ha valamit ki tanulnál, és nem csak egy érettségid lenne, lehet nagyobb esélyed lenne, mint egy szál érettségivel.

Bármilyen képzettség nélkül max a korábban "alja munkáknak" titulált állásokra vesznek fel.

Illetve ha van valami anyagi háttered (mondjuk egy férj, aki jelenleg dolgozik és tudja fizetni), akkor fizetős képzések is vannak, alig pár hónaposak. Ott többnyire gyakorlatot is adnak.

dec. 30. 11:37
 19/41 anonim ***** válasza:
67%

Nincs mese, továbbra is próbálkozni kell az "alja" munkahelyeknél, hátha.

Eddig mit csináltál? Nincs semmi, ami valóban érdekel és amiért legalább egy alapszintű végzettséget megszereznél?

dec. 30. 11:38
 20/41 A kérdező kommentje:

Jartam osszel munkaugyi hivatal altal szervezett tanfolyamra, de nekem ezek a konyveloi szamitasok, ez nagyon magas. Abbahagytam.

Penzem nulla ft van kepzesre jelenleg.

dec. 30. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!