Egészségügyi végzettséget szeretnék. Budapesten lakom, hol tudom ezt elvégezni? 40 éves vagyok és érettségivel rendelkezem.
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 19:55
2/14 A kérdező kommentje:
Igen akár okj diplomát. Nem tudom,hogy mi az eljárás? Ezért érdeklődőm.
2016. febr. 25. 20:10
3/14 anonim válasza:
De milyen végzettséget? Kicsit konkrétabban! Ápoló? Mentős? Beteghordó? Orvos? Védőnő?...stb...
4/14 A kérdező kommentje:
Orvos,ha lehetséges és még van esélyem a koromat nézve.
2016. febr. 25. 20:26
5/14 anonim válasza:
Na haragudj, de nem hiszem, hogy el tudnád végezni, ha 40 évesen annyit sem tudsz, hogy az orvosi egyetemre kell felvételizni, ha felvettek, akkor meg elvégezni. De 40 évesen már késő.
6/14 anonim válasza:
Beírja az ember a google-be, hogy "egészségügyi szakközépiskola esti", vagy ha valamennyit fizetne is érte megnézi az Oktáv vagy más felnőttképzési kínálatát leszűkítve egészségügyre.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,nagyon sokat segítettél vele. Ugyanis a tavaly végeztem természettudományon és leérettségiztem,külföldön. A tavaly lettem magyar állampolgár ezért nem tudtam,hogy itt mi az eljárás. Fiatalon gyereket vállaltam,nem tudtam elvégezni a sulit így a gyerek felnevelése után végeztem el a sulit esti tagozaton.Tudom,hogy egy túl koros vagyok,de az életem során megtanultam,hogy"Soha nem késő"
2016. febr. 25. 20:37
8/14 anonim válasza:
Persze az Oktávon kívül vannak más lehetőségek is felnőttképzésre.
9/14 anonim válasza:
Így van, soha nem késő. Akkor hajrá! Nézd meg a felvi.hu-n hogy mik a követelmények és vágj neki!
10/14 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam,hogy (egy kissé túl koros vagyok) azt szerettem volna írni
2016. febr. 25. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!