Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni akkor ha a...

Mit lehet tenni akkor ha a munkahelyen állandó az hogy valakit kibeszélnek? És már utálok oda bemenni, nem a munka miatt hanem a környezet miatt.

Figyelt kérdés

Melóhelyen rendszeresen kibeszélik azt aki nem tartozik abba az adott körbe (azaz aki jóban van a főnökkel- ezt úgy értem hogy együtt járnak ide oda, bulizni, kocsmázni, szülinapozni szilveszterezni stb.). Szóval az aki nem tartozik ebbe a körbe azt el mondják mindennek. Engem is kibeszélnek és van hogy hallom amit mondanak rólam, ha meg megkérdezem hogy mi a baj akkor meg azt mondják hogy semmi, emiatt már inkább nem mondok semmit sem. Utálom hogy egyszer normális valaki utána meg konkrétan bunkó.. ilyenkor azon gondolkodom hogy mit csináltam. Oké hogy nem bírnak csak akkor miért nem mondják meg a szemembe?

Előbb utóbb fel fogok ott mondani mert ez nem állapot, és nem nem a melóval van a gond, hanem avval ahogy beszélnek az emberrel.

Van egy kolléga aki azt nézi ki mit csinál.. és ha olyan akkor megy elmondani a főnöknek..

dec. 30. 05:15
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Felmondás.

Szórakozhatsz is velük. Én a legutóbbi ilyen munkahelyemen adtam okot a pletykákra. Nagyon el voltak foglalva a nevemmel (Lana), mondtam hogy orosz kém volt az apám. A Lana a Svetlana rövidítése. Gondolhatod, másnap mindenki tudta ezt a sztorit, én meg csak lestem hogy mi van? Ki mondott nektek ilyet? *Megmutattam a személyimet, ott a nevem*

Szépen összevesztek ezen hogy beégette a pletykás/hazug, azt aki rákérdezett nálam a dologra.

Vagy, szorulásom volt és kezdték a rosszindulatú terhes kérdéseket. Igen, az vagyok, az egyiknek azt mondtam. Később valamelyik kérdezett a gyerekről a többiek előtt, mondom miről beszélsz te? Szorulásom volt, tegnap megszültem, kellett volna kép az újszülöttről?? (Hú de vörös lett a feje, szó nélkül kiviharzott az irodából, a többiek meg röhögtek 😂)

Stb stb

Csak jól add elő magad és egy embernek mondj ilyen kamu sztorit. Így azt az egy pletykás embert fogja hazugnak nézni, és szétszedni a többi tetű. Nagyon jókat lehet rajta szórakozni.

Több éves "barátságokat" tehetsz tönkre 😎😂

dec. 30. 06:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne vedd a szívedre, hogyha együtt járnál velük bulizni a hátad mögött akkor is kibeszélnének. Ilyenek az emberek, hogy állandóan azon csámcsognak, amihez semmi közük.A munka miatt vagy ott nem a társaságért. Ezt tudatosítsd magadban. Jó ez a 'csorda szellem mindenek felett', de úgy tudnak igazán kicsinálni és manipulálni, ha ismernek. Rengeteg férfi között dolgozom, nyersek, trágárok, 40-50 évesen még nem nőttek fel igazán, mert sok hülyegyerek módjára viselkedik. Bulizni már csak azért sem mennék velük, mert teljesen más a stílusom a magánéletben: nőiesebb ruhákat hordok, sminkelem magam, meg van az értelmes baráti köröm. Ezeket a tulajdonságokat tudtam hogy ott nem mutathatom ki, mert akkor még jobban rám szálnának. Sz@rd le őket, éld az életedet, módosíts a priorítási sorrendeden..
dec. 30. 08:24
 3/4 Senior Séf ***** válasza:
A kamu sztori valóban jó módszer, aktív koromban én is megcsináltam, amikor a szájukra vettek.
tegnap 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Én dolgozni járok a munkahelyemre a feladataimra figyelek így nem érdekel mit csinálnak a többiek. Próbáld ki te is. ;)
tegnap 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!