Rúgtak ki valakit a környezetetekben már a legelső héten?
Igen és nagyon sajnáltam, mert miattam rúgták ki. A védelmemben, hogy nagyon fiatal, álomvillágban élő lányka voltam még.
Az új munkatárs a betanítás után az első napján úgy dolgozott, hogy végig mellette álltam, ahogy visszaültem a helyemre, már hívott is, hogy segítsek.
A főnök számonkért, hogy miért nem dolgoztam aznap semmit én meg elmeséltem, hogy mi történt. Elmondtam, hogy szerintem valakit oda kéne tenni pár napra a munkatárs mellé, amíg beleszokik, mert a tudása megvolt, csak nem tudta rendesen alkalmazni, valószínűleg vagy a stressz miatt vagy, mert nem volt tiszta neki a betanítás. Úgy voltam vele, pár nap alatt kikristályosodik a munkatársnak minden, ha nem értette, ha meg csak stresszelt akkor megnyugszik és utána már menni fog neki egyedül is.
Megköszönte a főnök, hogy szóltam és másnap a munkatársam ki is lett rúgva.
Azóta inkább megtartom magamnak az okos ötleteimet és alapszabály, hogy ha a munkatársam nem tud vagy elront valamit, az kettőnk között marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!