Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem tudom eldönteni...

Miért nem tudom eldönteni mivel akarok foglalkozni?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, elvégeztem egyetemen a gazdálkodás és menedzsment szakmát. 2 évig gyakornok voltam egy multinál, nagyon megutáltam/meguntam az irodai környezetet. Most beiratkoztam egy esti burkoló szakmára, eddig az volt bennem, hogy de jó nagyon szeretném csinálni. Kicsit jobban utána olvastam a tapasztalatoknak a szakmával kapcsolatban, már el is ment a kedvem tőle. Az a baj sok szakmához kedvem támad, de el is megy utána a kedvem elég hamar. Mi az istent kezdjek az életemmel? Amit egyedül biztosra tudok, hogy szeretek utazni, mozgolódni, nem szeretek egy helyben ülni. A tájak, új helyek felfedezése tesz csak boldoggá. Egy hegyekkel teli völgyben élnék egy kis faházban.

Valami tipp? Teljesen elvagyok keseredve már :(

tegnap 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Sofőr?

Területi képviselő?

ma 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom,hogy az egész rendszer sz.r,ahogy van. A diákok 90% -ka rosszul választ pályát. Vagy azért,mert szülői nyomásra teszik,aztán csak szenvednek,vagy pedig mert időközben rájönnek,hogy ami 14 évesen még érdekelte őket,az huszon évesen már nem is buli. Ha tehetném,inkább 14-18 évig gyakorlati iskolákat,diákmunkákat szorgalmaznék,és utána tanuljon ki szakmát az ember. Addig is tudna tapasztalatot szerezni több szakmában is. Így nem lenne annyi életúnt melós. Meg nemtudommiakaroklenni fiatal sem.
ma 00:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagyok és fogalmam sincs, egyszerűen nem tudom rávenni magam semmire.

Hasonlóak vagyunk, mert az irodai munkát én is untam és nagyon monoton volt, de mikor kiküldtek terepre azt meg élveztem. Így a kettő együtt jól adta magát, egyrész irodai egyrész irodán kívüli.

Egy dolgot próbálj ki: Minőségbiztosítási technikus, vagy Minőségügyi technikus

Kihívás, és nem fogod szarrá unni se magad, és tényleg az egyik legjobb ami történt velem.

A másik én most altisztire szeretnék menni az is elég fun tud lenni számomra, ott is terepre mész nem unalmas, van szabadidő, fizetés jó, csomó juttatás, és nem egy tróger munka.

Szerintem minden olyan munkát elvéznél, ahol magadban vagy, és alkotsz, burkoló pont ilyen. A másik amire vágysz az a pörgés. Az meg konyha, meg hasonló cuccok.

Nem kell a diplomádban dolgozni, főleg ha nem szeretted és az egyik legunalmassabb szakot is választottad.

ma 00:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az szuper, akkor majd tudod menedzselni a burkoló vállalkozásodat. Ha addigra megutálod a szakmát, lesznek alkalmazottaid, akik még lelkesek, te meg főnök leszel, mit szólsz? De ahhoz azért meg kell tanulnod a burkolást is, és még sok mindent.
ma 00:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!